Πρόωρη η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, πως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταρρέει, με τα ποσοστά της να γκρεμοτσακίζονται στο βάθος της αβύσσου! Η γαλάζια παράταξη της μεταλλαγμένης ΝΔ είναι ερμαιο των άθλιων επιλογών της! Χτύπησε αλύπητα την κοινωνία μας, τους συνταξιούχους, τους υγειονομικούς, τα ελληνικά νοικοκυριά!

Αυτή η κατάρρευση καθημερινά μεγαλώνει και πλέον η αμφισβήτηση έρχεται και από πλέον ένθερμους υποστηρικτές της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το “μαύρισμα” θα είναι πολύ μεγάλο και αλλάζουν σιγά-σιγά πλεύση!

Όταν Συστημικές δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών Μέσων δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, εισπράττοντας την τηλεφωνική οργή του λαού!

Αλλά και δημοσιογράφοι, με άθλια έκθεση υποστήριξης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γυρίζουν σιγά-σιγά τη στάση τους, τον λόγο τους, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε του Συστημικού ΣΚΑΪ!

Ο οποίος προ ημερών, με το λαϊκίστικο – όπως πάντα – ύφος του, παραδέχτηκε, πως η ΝΔ “τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές”!

Στις μυστικές, των κομμάτων αλλά και των ξένων πρεσβειών, όπου τα ποσοστά της ΝΔ φτάνουν στα ίδια με της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά!

Η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται πιο γρήγορα από ότι είχε φανταστεί! Έρχεται με θόρυβο, από τις “αναμμένες μηχανές” των αυριανών “δελφίνων” της ηγεσίας της ΝΔ!!

Κόκκινη κάρτα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ…

Πίστευα και πιστεύω, πως είναι ευτυχής συγκυρία που ηγείται του Στρατεύματος ο Κωνσταντίνος Φλώρος και αποδείχτηκε αυτό με τα τουρκικά τσαμπουκαλέματα το 2020 σε Έβρο και Αιγαίο Πέλαγος!

Όμως, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μιλώντας προ ημερών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (την ελληνική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ), αναφέρθηκε στα Σκόπια και τα οποία αποκάλεσε “Βόρεια Μακεδονία”!

Αυτό ενόχλησε σφόδρα, μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “πούλησε” τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, μπορεί οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ να κατάπιαν αμάσητο το νέο όνομα της γείτονας χώρας, ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν έπρεπε να εναρμονιστεί ποτέ με τα πολιτικά προδοτικά εφευρήματα!

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έπρεπε να εναρμονιστεί με την ιστορία και τη βούληση του ελληνικού λαού, που ποτέ δεν αποδέχτηκε τον όρο “Βόρεια Μακεδονία”!

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε “πέναλτι” και έχει δει και την κόκκινη κάρτα!!

Σοφές κουβέντες από σοφούς ανθρώπους και ευθυνή υπερηφάνεια του αδούλωτου λαού μας…

Μου έγραψε φίλος μου επ΄ ευκαιρία:

Η ψυχική Εθελοδουλία των Ελλήνων, κυρίως μετά την Μεταπολίτευση, δεν έχει όρια. Ο Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.) είπε: “Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδος εις τους εχθρούς, αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του, δεν προβαίνει εις τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω εις τους οποίους άρχει”!

Ο δε Γεώργιος Σουρής (1853-1919) είπε: “Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα την σωτηρία της Πατρίδος. Γι΄ αυτό και αποφεύγουν επιμελώς να τη σώσουν. Μετά την σωτηρία, δεν θα έχουν επάγγελμα!”!
Ο Φρανσουά ντε Λα Ροσφουκώ (1613-1689) είπε: “Η υποκρισία είναι τα λύτρα που πληρώνει η αμαρτία εις την αρετή”!

Ο δε Κωνσταντίνος Καβάφης (1868-1933) γράφει: “Η σιγή είναι βαρεία νόσος, σκιά και νυξ. Ο Λόγος είναι αλήθεια, ζωή, αθανασία”!

Και προσθέτω: “Ότι δυστυχώς σήμερα οι άνθρωποι αδυνατούν να χειριστούν και την αλήθεια”!!

Αυτόκλητος χωροφύλακας…

Έγραψε προ ολίγων ημερών η “Εφημερίδα των Συντακτών”:

«Σκηνές απείρου κάλλους στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, όπου υπό την ανοχή της διοίκησης Πατούλη ο Θ. Τζήμερος επέλεξε ρόλο… αυτόκλητου χωροφύλακα.

Με την αντιπολίτευση στην αρχή της διαδικασίας να θίγει τον απολογισμό-μονόλογο της προηγούμενης συνεδρίασης, ο Θ. Τζήμερος θέλησε να επιβάλει… σιωπητήριο.

Αρχικά διαμαρτυρήθηκε για “μη προβλεπόμενη” διαδικασία, στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει ώστε να μην ακουστεί ο Γιάννης Σγουρός, που πήρε τον λόγο.

“Είσαι μόνο για τη βρόμικη δουλειά”, είπε ο πρώην περιφερειάρχης στον Θ. Τζήμερο.

Πώς σταμάτησε ο δεύτερος να φωνάζει; Με το ερώτημα που του έθεσε ο Σωτ. Μεθενίτης:

“Ένα σχόλιο για τη δήλωση του Φαήλου υπέρ της Λεπέν θα μας κάνετε;”! “Δεν απαντώ κύριοι”, είπε ο Θ. Τζήμερος.»!!

Σώστε επιτέλους τη Δημοκρατία…

loading...