Κλάους Ρέγκλινγκ προς Αθήνα: Πιεστείτε κι άλλο για το πλεόνασμα, οι Έλληνες έχουν ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ


 Οι διεθνιστές θέλουν να εξαντλήσουν όλους τους λαούς, αλλά για τους Έλληνες θέλουν ακόμα χειρότερα...

Ο απερχόμενος επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, ζήτησε ακόμα περισσότερη πίεση κατά των Ελλήνων.


Συγκεκριμένα, έβαλε τέλος στις οποίες ελπίδες για παράταση της δημοσιονομικής χαλαρότητας και τόνισε πως η Ελλάδα θα πρέπει το 2023 να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα κοντά στο συμφωνημένο στόχο.


Πέραν τούτου, ο Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε πως οι Έλληνες λόγω της πανδημίας έχουν αποταμιεύσεις και αυτό θα αμβλύνει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, ΑΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!


«Η δημοσιονομική σύνεση είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, για τη διατήρηση της βιωσιμότητας του χρέους και της εμπιστοσύνης της αγοράς» ώστε να επιτύχει άνοδο της επενδυτικής βαθμίδας από τους οίκους αξιολόγησης», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας σε συνέντευξή του στο «Κεφάλαιο».


«Οι καταναλωτές συσσώρευσαν ένα σημαντικό απόθεμα αποταμιεύσεων κατά τη διάρκεια των δύο ετών της πανδημίας, αποταμιεύσεις που υπερβαίνουν αυτό που θα είχαν συσσωρεύσει χωρίς την πανδημία. Αυτό το πρόσθετο απόθεμα αποταμιεύσεων μπορεί να συμβάλει στην άμβλυνση της μείωσης της αγοραστικής δύναμης που προκαλείται από τις υψηλότερες τιμές της ενέργειας», κατέληξε ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :