Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά

Πέρα από κάθε όριο μίσους και ρατσισμού απέναντι σε 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, το Κράτος της Ελλάδας ή πιο ακριβές το Καθεστώς Μητσοτάκη – Πλεύρη συνεχίζει να στοχεύει στην ψυχολογική εξαθλίωση και βιολογική εξόντωση τους. Θανάσιμο αμάρτημά τους ο μη εμβολιασμός με το ανεύθυνο προϊόν της τουρκικής Biontech, το οποίο περιέργως με κάθε τρόπο καθίσταται αναγκαίο, στους Έλληνες, αρχικά ή μετέπειτα.

Σε μία Ευρώπη που αφήνει πίσω της τον COVID-19 γεμάτη τραύματα δημοκρατίας, ελευθερίας και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τα γήπεδα κατάμεστα, τα εστιατόρια πλήρη, τα super market χωρίς μάσκες και τα αεροπλάνα να επικεντρώνονται στις τουριστικές πτήσεις τους, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αποτελούν τις σύγχρονες “Μάγισσες της Ιερής Εξέτασης” Μητσοτάκη- Πλεύρη που οφείλουν να πετάγονται στην πυρά μέχρι θανάτου τους.

Ανάμεσά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ που έδωσαν όρκο πίστης στην πατρίδα, θυσίασαν τα νιάτα και τη ζωή τους για την υπηρέτηση, σπούδασαν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς της Ελλάδας. Το καθεστώς Μητσοτάκη – Πλεύρη αφαιρεί την προσφορά τους επειδή δεν υπέκυψαν και δεν θυσίασαν το συνταγματικό δικαίωμά τους να μην εμβολιάζονται υποχρεωτικά, κατόπιν διαταγής. “Μαύρες” ημέρες της ανθρωπότητας του 20ού αιώνα ξαναζούμε στην Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, γεμάτες χαρά και ελπίδα, υποκρισία και φαρισαϊσμό, η στάση και συμπεριφορά του Κ.Μητσοτάκη, της σιωπηρής πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας, των αδρανών θεσμών του Κράτους, να παρακολουθούν χαιρέκακα την ψυχολογική και βιολογική εξόντωση ΕΛΛΗΝΩΝ επιστημόνων αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τη δημοκρατία, για την κοινωνία μας.

Μία κοινωνία που δεν τιμάει τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ της, τον πυρήνα του Έθνους της, και τους διώκει ως εχθρό αποτελεί δείγμα εθνικής και κοινωνικής σήψης. Αποδεικνύει την υποταγή του Κράτους της Ελλάδας σε διεθνή οργανωμένα συμφέροντα που εναντιώνονται στο εθνικό συμφέρον της ενότητας και προόδου με κάθε τρόπο.

Κακώς ψάχνει για γενοκτονίες σε τρίτες χώρες και σε εγκλωβισμένα παιδιά, για άγνωστο λόγο, σε εργοστάσια ο Κ.Μητσοτάκης. Ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου σε μία γενοκτονία 7.000 επιστημόνων – υγειονομικών με τις οικογένειές τους στην ΕΛΛΑΔΑ είναι αποκλειστική ευθύνη τόσο δική του.

Η έλλειψη ηγετών, ο εκμαυλισμός, η σιωπή και δειλία των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα αργήσει να φέρει το νέο Ιμπραήμ, αν δεν φανεί ένας ηγέτης να σηκώσει το Έθνος και να το απαλλάξει από τις συμμορίες που λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο μας, ξένες και ντόπιες. Να σταματήσει την υπονόμευση των Ελλήνων, με βάση οργανωμένο σχέδιο που ακολουθούν πιστά και ανίδεα οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες.

Να επαναφέρει τη δημιουργία και ευημερία στη ζωή μας.

Η Ελευθερία δεν είναι τσάμπα.

Ο νέος Ιμπραήμ θα ηττηθεί και πάλι.

Σταματήστε τη γενοκτονία των Ελλήνων.

loading...