ΤΡΑΓΙΚΑ «ΤΟΥΡΚ»-ΕΛΙΑΜΕΠικά ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. Καμαρώστε τους κατωτέρω, πόσον «υπερήφανα» διαπραγματεύονται με τον τούρκο πρέσβη την προδοσία της πατρίδας μας.

 ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΥΠΕΡΠΤΉΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΙ ΟΙ  ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.  ΚΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ   ΖΑΜΑν – ΖΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ,

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Κύριοι Βουλευτές του «ΤΟΥΡΚ»-ΕΛΙΑΜΕΠ,

Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλη περίπτωση χώρας που να δέχεται έναντι του χαλβά της Εμινέ χανούμ, να παραβιάζεται θρασύτατα και κατάφωρα η Εθνική της  θαλάσσια (και μάλιστα με δικό της προδοτικό  νόμο) και εναέρια κυριαρχία.  Και επί σειράν ετών να το ανέχεται.

Με εξέλιξη τις υπερπτήσεις πάνω από νησιά μας που θρασύτατα τα  απειλεί με κατάληψη η τουρκία. Και με προφανή κίνδυνο την κρίσιμη στιγμή να αιφνιδιαστεί η πατρίδα μας με όλες τις επιπτώσεις.

Μία σοβαρή χώρα και όχι «έρμαιο» του «ΤΟΥΡΚ»-ΕΛΙΑΜΕΠ,  θα έπρεπε από καιρό να είχε καταγγείλει στο Συμβούλιο Ασφαλείας  την Τουρκία και να είχε προειδοποιήσει μέσω ΝΑΤΟ και απ ευθείας την Τουρκία

Ότι μετά ορισμένο χρονικό διάστημα  θα καταρρίπτεται κάθε αεροπλάνο που θα παραβιάζει τον Εθνικό εναέριο μας χώρο. Και ότι θα αντιμετωπίζεται ανάλογα κάθε άλλη παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Και να τιμωρείται δικαστικά κάθε εγχώρια στη Θράκη υπονόμευση της Εθνικής μας  κυριαρχίας, με αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας και απέλαση στην Τουρκία.

Ντροπή πια. Καταντήσατε την Ελλάδα χώρα χωρίς κυριαρχία, παιγνιδάκι του Σουλτάνου και του «ΤΟΥΡΚ»-ΕΛΙΑΜΕΠ. Με τον «άγριο» Κυριάκο για την Ουκρανία, να μοιάζει με παιδάκι που λέει στον μπαμπά του  Μπάιντεν, ότι τον δέρνει ο Τούρκος!!

Τι να του κάνει ο μπαμπάς Μπάιντεν όταν διακηρύσσει ως έρμαιο του «ΤΟΥΡΚ»-ΕΛΙΑΜΕΠ. Το ζαμαν-ζαμαν, το ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» δηλαδή δεν έχει χωρικά ύδατα κτλ.

Και θυμίζω ότι για χρόνια έρμαιο της Τρόικας, αμελούν να κάνουν την Ελλάδα Ισραήλ,  με κατάλληλη πολιτική διπλωματικής μη ανοχής μέχρι αυτό να γίνει. Αν και επανειλημμένα ακούσαμε ότι ήδη ήμαστε «Ισραήλ»

loading...