ΕΚΤΑΚΤΟ: Διχασμένος Πρωθυπουργός οδηγείται σε ανασχηματισμό;


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Διχασμένη είναι η ΝΔ για το αν πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να οδηγήσει την χώρα μας σε εκλογές, αφού όλοι γνωρίζουν, ότι το κόμμα τους καθημερινά χάνει ψηφοφόρους και κινδυνεύει από έναν άνευρο, αχρωμάτιστο και άοσμο πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως Αλέξη Τσίπρα, να χάσει την πρώτη θέση!

Γνωρίζουν όμως στη ΝΔ, ότι ο εμμονικός και Εξουσιολάγνος Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, αφού μόλις χάσει τις επόμενες εκλογές, δεν θα οδηγηθεί στην αντιπολίτευση μόνο, αλλά θα τεθεί και ζήτημα αντικατάστασής του από την προεδρεία του κόμματος!

Γι΄ αυτό ως plan B στη ΝΔ σκέπτονται να επιβάλλουν στον Μητσοτάκη έναν ευρύτατο ανασχηματισμό, προκειμένου να σώσουν ότι ακόμη σώνεται!

Με θύματα αυτού του διαφαινόμενου ανασχηματισμού τους ακροδεξιούς, τους αντικοινωνικούς της σημερινής κυβέρνησης και στους οποίους καταλογίζουν μεγάλη ευθύνη στη ραγδαία πτώση του κόμματός τους!

Έτσι αυτός ο ανασχηματισμός, θα είναι βούτυρο στο ψωμί του Πρωθυπουργού, αφού θα μετακυλήσει όλες τις ευθύνες της πτώσεως των ποσοστών της ΝΔ στους Άδωνη Γεωργιάδη, Θάνο Πλεύρη, Νότη Μηταράκη, Άκη Σκρέκα, Μάκη Βορίδη κλπ. κλπ.

Βέβαια η πλειοψηφία του λαού μας γνωρίζει, ότι κύριος υπεύθυνος όλης αυτής της τριετούς δυστυχίας του είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εφαρμόζει κατά γράμμα τις διαταγές της ΝΤΠ και οι παραπάνω αναφερόμενοι, πιστά όργανα αυτής, που “πούλησαν την μάνα και τον πατέρα τους” για λίγους μήνες στην Εξουσία!!

loading...