Ο Νταβατζής…πιέζει!!!

 Παρά το γεγονός ότι η Αθήνα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία έχει ολοκληρωθεί με την ανάπτυξη βοήθειας τις πρώτες ημέρες της ρωσικής εισβολής, έχει πλέον δεχθεί πιέσεις να εκχωρήσει στην Ουκρανία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης πεζικού BMP-1, τα οποία παραμένουν σε υπηρεσία και εξυπηρετούν ορισμένες ανάγκες του πεζικού. Η επιφυλακτική στάση της Ελλάδας απέναντι στις πιέσεις είναι κυρίως πολιτική και όχι λειτουργική, καθώς η προμήθεια αυτών των οχημάτων θα μπορούσε να συνδυαστεί με διαπραγματεύσεις για την αντικατάστασή τους από τα αποθέματα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εγώ κατάλαβα πως αν συνεχίσουμε να εκτελούμε τις “εντολές” των “επιβητόρων συμμάχων” μας
ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου!! Η ιστορία θα επαναληφθεί όπως και το 1964 στην Κύπρο μας!! Ο Τούρκος ευκαιρία ζητά να χωθεί στο Αιγαίο ειδικά όταν θα είσαι “ξεβράκωτος” από τεθωρακισμένα οχήματα και από άλλα αμυντικά όπλα! Ο Ρώσος μας έχει προειδοποιήσει “ευγενικά” να σταματήσουμε τις ΜΑΛΘΑΚΕΙΕΣ γιατί στο τέλος θα το πληρώσουμε!
Το “ανήκουμε στην Δύση” δεν μας έχει ποτέ εξασφαλίσει, ούτε την ησυχία μας αλλά ουτε και αυτή την ασφάλειά μας! Θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να κοιτάμε το συμφέρον του λαού μας και όχι να ζητιανεύουμε από τους “συμμάχους” με τα “παντελόνια κατεβασμένα”!!!

http://panagiotisarvanitis.blogspot.gr/

loading...