Η Ελλάδα Είναι Σε Πόλεμο Με Την Ρωσία; Ελληνικό Υποβρύχιο Στοχοποιεί Ρωσικό Καταδρομικό Στην Κρήτη, Ελληνικό Αεροσκάφος Στην Μαύρη Θάλασσα; Κατασχέτουμε Ρωσικό Τάνκερ! Τι ‘Άλλο Θα Κάνουμε Θεέ Μου!

Ελληνικό υποβρύχιο βλέπει η Ρωσία πίσω στην προκλητική ενέργεια να προσεγγίσει Ρωσικό πυραυλικό καταδρομικό σε μικρή απόσταση, ανοικτά των ακτών της Κρήτης. Προφανώς το συγκεκριμένο πυραυλικό καταδρομικό εκτελεί μάχιμη αποστολή που σχετίζεται με την παρακολούθηση της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στη Σούδα.

Δεν φτάνει αυτό, η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατέσχεσε Ρωσικό τάνκερ στην Κάρυστο, βάση τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, σε πλοία Ρωσικών συμφερόντων, με την δικαιολογία λαθρεμπόριο!

Για να δέσει το γλυκό, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, κατόπιν Νατοϊκών υποχρεώσεων, έστειλε με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα, το αεροσκάφος Embraer EMB-145 AEW&C.

Και τα άνευ αποδείξεως δημοσιεύματα συνεχίζονται, και απορώ με του δημοσιογράφους που δέχονται και τα γράφουν, και ακούστε αιτίες για την απέλαση των 12 Ρώσων διπλωματών: Για μια εκδήλωση που προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου στην περιοχή της Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη, όπου σχεδιαζόταν να εγκατασταθεί μνημείο ηρώων στη μνήμη του Αλέξανδρου Υψηλάντη, και για τη συμβολή της Ρωσίας στην ανεξαρτησία της Ελλάδας, η Μόσχα  επεδίωκε να προωθήσει την «ήπια ισχύ» της στην Ελλάδα; Τα έχουν χάσει μωρέ εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών;

https://priftisnews.blogspot.com/

loading...