ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Σε δικαστική δίωξη, από Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, στο Ειρηνοδικείο Ίλιον και ώρα 11:00, από τρίτο πρόσωπο, με εκδίκαση προσωρινών μέτρων απαγόρευσης προσέγγισης της δημοσιογραφικής έδρας μου, μεταξύ άλλων. Επίδοση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου την Παρασκευή 8 Απριλίου. Αυτό σε συνέχεια και της καταγγελίας από άλλο πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων την 29η Μαρτίου 2022 γιατί κοίταζα επίμονα, μεταξύ άλλων, κατά την επιστροφή μου στη δημοσιογραφική έδρα μου στους Αγίους Αναργύρους.

Για την ουσία της υπόθεσης θα κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία εμπιστεύομαι πλήρως όπως πάντα έκανα και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα του Μαξίμου το έτος 2022 μ.Χ. δημοσιογράφοι διώκονται, μεταξύ άλλων, για τα παραπάνω, δικαίως κατά την κρίση των διωκτών μου, οφείλει σαφώς να προβληματίσει και να καλυφθεί δημοσιογραφικά, προς κρίση των αναγνωστών του thedayaftergr σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι γνωστή η κατάταξη της Ελλάδας στην παγκόσμια λίστα ελευθερίας του Τύπου, τα φαινόμενα βιολογικής, και με κάθε τρόπο, υπονόμευσης δημοσιογράφων στη χώρα μας. Και πάντα κάθε δίωξη δημοσιογράφου αξίζει να ερευνηθεί για το κίνητρό της.

Σε κάθε περίπτωση το δημοσιογραφικό έργο μου θα συνεχίζεται δυναμικά και απερίσπαστα για όλη την Ελλάδα, τον κόσμο και τους Αγίους Αναργύρους φυσικά, παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες.

Παραμένουμε δυνατοί και αφοσιωμένοι για μία Νέα Ελλάδα.

loading...