Ληξουριώτισσα: Το Δηλητήριο του Φιδιού στον Κορωνοιό

Μετάφραση από: https://rumble.com/v10mnew-live-world-premiere-watch-the-water.html?fbclid=IwAR1xw1QaoMhbw5MEZbwvUXGGPUVHUNpiDyILELTC5n5oDDw0q5sR1bnyxoU

Μια συγκλονιστική, αποκαλυπτική, καταλυτική συνέντευξη που χαρίζει ο δοκτορα Μπράϊαν Άρντης στον Στιου Πήτερς.

WATCH THE WATER (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ)

(Στην εισαγωγή, ο δρ. Άρντης αναφέρεται σε στοιχεία μιας προηγούμενης του τοποθέτησης περί της τοξικότητας/φονικότητας του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ φαρμάκου που πήρε έγκριση, τον Ιανουάριο ‘22, για την «κοβιντο-θεραπεία», ακόμα και των ΒΡΕΦΩΝ! Βλ.: https://staging.ksipnistere.com/2022/03/blog-post_144.html)

Από το 14:20 λεπτό:

«[…] Αυτός είναι ένας λόγος που το πνεύμα μου είναι τόσο συγκινημένο και επιθυμεί διακαώς να τα βγάλει όλα στην φόρα… είναι επειδή… τον Ιανουάριο… την 21η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους, δηλαδή πριν από μόλις δυο μήνες, το FDA αποφάσισε να εγκρίνει το Ρεμντεσιβίρ ως το μοναδικό φάρμακο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νεογνά, σ’ αυτή τη χώρα. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι είδος άνθρωπου το έκανε αυτό. Οπότε, ενώ μέχρι τώρα αυτό το φάρμακο ήταν σε χρήση μόνο σε νοσοκομεία, από το Ιανουάριο 22, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός νοσοκομείων για τα βρέφη από 3.5 κιλά και άνω. Το βρίσκω αυτό εξαιρετικά κακοήθης. Επίσης έχουν αποσύρει τα μονοκλονικά αντισώματα αντικαθιστώντας τα με το Ρεμντεσιβίρ ως μοναδικό φάρμακο για έγχυση στον ορό.»

Από το 18:50 λεπτό:

«[…] είπε: «Αν το CDC σου λέει να κάνεις κάτι, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ` αν το ΝΙH σου λέει να κάνεις κάτι, κάνε το αντίθετο` το FDA σου λέει να κάνεις κάτι, κάνε το αντίθετο…».

Κάθομαι και σκέφτομαι ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα αποτελούν ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ. (…) Τα ομοσπονδιακά πρακτορεία υγείας μας παροτρύνουν εμάς να χρησιμοποιούμε τα μονοκλωνικά αντισώματα για την θεραπεία του κόβιντ (από το Δεκέμβριο 2021 και μετά); ΟΧΙ, δεν το κάνουν αυτό! Αντί τούτου, τα συκοφαντούν συνέχεια! Και από το Ιανουάριο 2022 τα εξαφανίζουν παντελώς!

Επίσης δεν σου επιτρέπουν να αγγίξεις την υδροξυχλωροκίνη, ούτε την ιβερμικτίνη, ούτε την (σ. μτφρ. – δεν καταλαβαίνω τι λέει εδώ)… οπότε όσα σου λένε να αποφεύγεις, στο λένε επειδή ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ! Κατάλαβα ότι τα συκοφαντούν και τα αποδομούν όλα αυτά [τα φάρμακα], ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ!

Στιου: Οπότε είναι σαν να θέλανε να μην αποκατασταθεί η υγεία μας…

Μπράϊάν: Είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτό επιδιώκουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. (…) Δεν μπορώ να πιστέψω πόση κακοήθεια κρύβεται πίσω από αυτή τη «πανδημία». ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ το ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να χρησιμοποιούμε ΈΝΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΝΆΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΙΔΙΟΥ. Γιατί εξαφανίζουν ένα αντίδοτο για το δηλητήριο του φιδιού και για ποιο λόγο θα μπορούσε ένα τέτοιο αντίδοτο να θεραπεύει το κόβιντ;;; Μήπως δεν μιλάμε για κάποιο ιο;;; Μήπως μιλάμε για κάποιο δηλητήριο φιδιού;;; Αυτό θέλω να μάθω! Μήπως ο κόβιντ είναι δηλητήριο φιδιού και γι’ αυτό δεν θέλουν να μας δώσουν το αντίδοτο, δηλαδή τα μονοκλωνικά αντισώματα;;;

Στιου: Αυτό ακούγεται εντελώς νοσηρό! Πως θα μπορούσαν οι μάζες να μολυνθούν με δηλητήριο φιδιού;

Μπράϊαν: Είναι νοσηρό! Να σε ρωτήσω κάτι; (…) Πιστεύεις ότι όλα τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα σε όλον τον πλανήτη;»

Σ.: Ναι, βεβαίως.

Μπ.: (…) Ο τρόπος με τον οποίο κρατάνε τον κόσμο κολλημένο με το επίσημο αφήγημα είναι μέσω των «fact-chekers» (ανικνευτές ψεύτικων ειδήσεων), που σε γυρίζουν πάντοτε στο ίδιο αρχικό, επίσημο, ψεύτικο, αφήγημα.

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΔΙΟΥ ενώ το υποπτεύομαι αυτό αφού ΔΕΝ ελευθερώνουν την χρήση του αντιδότου «μονοκλωνικά αντισώματα» ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, τότε ο μοναδικός τρόπος να το επιβεβαιώνει κανείς αυτό θα ήταν βλέποντας αν μια τέτοια εικασία έχει ποτέ υποστεί έλεγχο από τους ανιχνευτές ψευδών ειδήσεων! Οπότε θέλω να μάθω αν κάποιο φίδι υπήρξε ποτέ η πηγή [του αφηγήματος]! ΚΑΙ… δεν μπορούσα να το πιστέψω! Στην αρχή του 2020, παντού υπήρχαν αναρτήσεις που ενημέρωναν ότι η μοναδικές πηγές για τον κόβιντ θα μπορούσαν να είναι οι νυχτερίδες, τα φίδια ή οι παγκολίνοι. Στο ίδιο διάστημα οι ανιχνευτές ψεύτικων ειδήσεων (σ. μτφρ.: fact-chekers – βλ. «ελληνικά hoaxes»!), έσπευσαν, ανά τον κόσμο, να ακυρώσουν την πιθανότητα για το φίδι να αποτελέσει η πηγή του κόβιντ! Προσπαθούσαν να κρατάνε τον κόσμο με το μυαλό στις νυχτερίδες. Στην αρχή, οι κινέζοι επιστήμονες υποστήριζαν, μέσα από τη Κίνα, ότι αποκλείεται να είναι οι νυχτερίδες εφόσον είχαμε ήταν χειμώνα και αυτές βρίσκονται σε νάρκη. Όταν εξέτασαν τις γονιδιακές αλληλουχίες των αντισωμάτων των ανθρώπων που νοσούσαν στην Γουχάν, βρήκαν ότι η γονιδιακή τους αλληλουχία δεν έμοιαζε τόσο με εκείνη των νυχτερίδων αλλά με εκείνη που ανήκει σε δυο φίδια` [βρέθηκαν] πρωτεΐνες από την κινεζική κόμπρα και την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΠΡΑ!

Πρόσφατα, τον Απρίλιο του 2022 βρήκα μια μελέτη, από τη Γαλλία, που ανακαλύπτει ότι οι αισθητήρες στον εγκέφαλο, που ονομάζονται nicotinic acetylcholine receptors (nAChRs) σχετίζονται πολύ στενά με το δηλητήριο της κινέζικης και της βασιλικής κόμπρας και με την πρωτεΐνη ακίδα του sars-cov2 που είναι ταυτόσημη με το δηλητήριο των φιδιών αυτών.

Έπειτα έμαθα ότι υπάρχει ένας ιατρός που εργάζεται σε Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, Μέϊν, μελετώντας γενετικές αλληλουχίες [μεταξύ των οποίων], για πέντε μήνες μελετούσε τις πρωτεΐνες ακίδα προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο των θυμάτων του sars-cov2 και είπε ότι έκανε μια μεγάλη, σπουδαία ανακάλυψη. Το όνομά αυτού του ιατρού είναι Bing Liu. (σ.μτφρ.: 37 ετών, ο οποίος, μαθαίνουμε από τις ειδήσεις ότι είχε βρεθεί δολοφονημένος πριν προλάβει να κάνει γνωστές τις αποκαλύψεις του). Τότε είναι που φρίκαρα πραγματικά. Κατόπιν τούτου έβλεπα συνεντεύξεις του διευθυντή του Μπιγκ (σ.μτφρ. – δεν καταλαβαίνω το όνομα), που έχει παραμείνει στην θέση του και αναφέρει σε κάθε ευκαιρία ότι έχει τις εργασίες του Μπιγκ στα χέρια του και θα τις δημοσιεύσει. Αυτό δεν έγινε ποτέ! Θα ήθελα να μάθω γιατί ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί, ενάμιση χρόνο αργότερα! Και μετά κατάλαβα τα πάντα.

Όταν λέμε ότι έχουν πει ψέματα για όλα όσα αφορούν τον κόβιντ, εννοούμε ότι έχουν πει ψέματα ακόμα και για το ιολογικό κομμάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο προσπαθώ να ειδοποιήσω τον κόσμο για ένα νοσοκομειακό πρωτόκολλο, εξ αιτίας ενός φαρμάκου που ονομάζεται Ρεμντεσιβίρ. Εφόσον κατάλαβα ότι όλα αυτά δύνανται να σχετίζονται με δηλητήριο φιδιού, κάτι με ενόχλησε την 21 Ιανουαρίου, 2022 όταν βγήκε η απόφασή για το Ρεμντεσιβίρ` σε αυτό το έγγραφο 42 σελίδων αναφέρεται μόνο ένα φάρμακο που ΔΕΝ μπορεί να χορηγηθεί ταυτόχρονα με το Ρεμντεσιβίρ, διότι ακυρώνει την αντιιική δράση του Ρεμντεσιβίρ. Αυτό το φάρμακο είναι η υδροξυχλωροκίνη!

Το Ιανουάριο του 2020 δημοσιεύτηκε αυτή η απίστευτη μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από μια εταιρία, για διάστημα δέκα ετών, προκειμένου να χαρτογραφηθούν όοοολα τα γονίδια, όλες τις πρωτεΐνες και τα πεπτίδια που απαρτίζουν το δηλητήριο της κόμπρας! Εξεπλάγην όταν διαπίστωσα ότι είχαν ανακαλύψει 19 ειδικές τοξίνες που στοχοποιούν συγκεκριμένα ζωτικά όργανα! Έψαξα αμέσως να βρω ποιος χρηματοδότησε αυτή τη μελέτη, ποιες και πόσες εταιρίες; Μαθαίνω ότι τα περισσότερα χρήματα προήλθαν από μια εταιρία ονόματι Genetech που είναι ένα παρακλάδι της εταιρίας Roche. Δεν είχα ξανακούσει γι’ αυτές τις εταιρίες` έμαθα όμως ότι οι επιστήμονες της Genetech που είχαν καταρτίσει την εν λόγω μελέτη είχαν κάποια σύγκρουση συμφερόντων με την μητρική Roche, εφόσον κατείχαν μετοχές σε αυτήν. Έπειτα, έκανα μια τυχαία αναζήτησή στο γκούγκλ: ‘υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της Genetech και της Gilead (σ. μτφρ.: σχετίζεται με τον Φάουτσι και είναι παρασκευαστής του Ρεμντεσιβίρ);’… Και, ωω! Θεέ μου! Η Gilead είχε αγοράσει, το 2011, από την Genetech, δυο εγκαταστάσεις που είχαν να κάνουν με γονιδιακές μελέτες και επιπλέον, το 2011 μετέφεραν 55 στελέχη αυτής στην Gilead, ακριβώς την εποχή που ξεκινούσε η μελέτη για το δηλητήριο της βασιλικής κόμπρας!!!

Μαντέψτε ποιο φάρμακο είχε γίνει γνωστό, ήδη από το 2005, ότι αναχαιτίζει την είσοδο του δηλητήριου της κόμπρας και της οχιάς στις αισθητήρες νικοτίνης στον εγκέφαλο; Η υδροξυχλωροκίνη και η χλωροκίνη. Το Ρεμντεσιβίρ κυκλοφορεί σε υάλινη συσκευασία και όταν αποθηκεύεται αποκτά μια λευκο-κίτρινη χροιά. Μαντέψτε τι χρώμα αποκτά το δηλητήριο κόμπρας υπό συνθήκες αποθήκευσης…; Το περιεχόμενο της συσκευασίας χρειάζεται να διαλυθεί σε φυσιολογικό ορό ή αποσταγμένο νερό για να εγχυθεί στη φλέβα. Την ίδια διαδικασία, που αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης του Ρεμντεσιβίρ, εφαρμόζουν οι άνθρωποι όταν αγοράζουν συσκευασίες με δηλητήριο κόμπρας ή οχιάς για να το εκχύσουν στα άλογα προκειμένου να παραχθούν τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!

Όταν διαβάζει κανείς την έκτακτη άδεια κυκλοφορίας του Ρεμντεσιβίρ, θα δει ότι ο κάθε ένας ιατρός που θα χορηγήσει το Ρεμντεσιβίρ θα πρέπει να αξιολογήσει τον ασθενή όσον αφορά τον χρόνο προθρομβίνης πριν την χορήγηση και στη διάρκεια της αγωγής. (…) Ξέρεις τι επίδραση έχει το δηλητήριο κόμπρας στο αίμα; (…) Το εμποδίζει να «πήζει». Η εξέταση που το αποδεικνύει αυτό είναι ο χρόνος προθρομβίνης. Και όταν κοιτάζει κανείς στη σελίδα του CDC, στις παρενέργειες του Ρεμντεσιβίρ, θα βρει ότι επιμηκύνει τον χρόνο προθρομβίνης που είναι ακριβώς αυτό που κάνει και το δηλητήριο της βασιλικής κόμπρας στον ανθρώπινο οργανισμό. Και το Ρεμντεσιβίρ είναι ζωοποιημένα πεπτίδια- πρωτεΐνες από το δηλητήριο της βασιλικής κόμπρας.

Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας δημοσίευσε πέρσι το καλοκαίρι μια εργασία αφού αξιολόγησαν δείγματα αίματος και ιστών από ανθρώπους που πέθαναν (κατά εκατοντάδες, από δυο διαφορετικά νοσοκομεία), έχοντας υποστεί την κοβιντο-θεραπεία, σημαίνοντας ότι είχαν πάρει Ρεμντεσιβίρ. Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Σαν δηλητήριο που κυκλοφορεί μέσα στο σώμα: Ερευνητές ταυτοποιούν τον μηχανισμό που καθορίζει την θνησιμότητα λόγω Κόβιντ-19» (σ. μτφρ.: Στο στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή αναφέρεται: «Γιατί κάποιοι άνθρωποι που φαίνονται απόλυτα υγιείς πεθαίνουν από κόβιντ και άλλοι όχι; Είναι μια ερώτηση που προβληματίζει τους ειδικούς στην διάρκεια αυτής της πανδημίας. Μια καινούργια έρευνα από το Πανεπιστήμιο υπαινίσσεται ότι ερχόμαστε κοντά σε μια απάντηση` υποστηρίζεται ότι έχει να κάνει με ένα ένζυμο το οποίο βρίσκεται επίσης στο δηλητήριο της οχιάς.» […]

(Το πρώτο μέρος της μετάφρασης τελειώνει στο 31ο λεπτό, περίπου)

loading...