Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Της Λέττας Καλαμαρά

Την 17η Μαΐου 2022 ο έκπτωτος και πρώην στις καρδιές των Ελλήνων Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κ.Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Γερουσία των Η.Π.Α. που θα έχει άλλη μορφή την 8η Νοεμβρίου 2022 μετά τις τότε κρίσιμες εκλογές.

Η Νάνσι Πελόζι απέστειλε πρόσκληση στον Κ.Μητσοτάκη και ανυπομονεί να ακούσει τις δημοκρατικές αξίες του καθεστώτος του όπου η Ελλάδα μικραίνει, οι Έλληνες φτωχαίνουν και το αυταρχικό καθεστώς Μητσοτάκη, συγγενών και φίλων, ολιγαρχών και εχθρών πλουτίζουν ξεπουλώντας γη και ύδωρ της Ελλάδας.

Η Νάνσι Πελόζι θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσει πώς ο Κ.Μητσοτάκης παραπλάνησε και υφάρπαξε την εξουσία από τον Α.Τσίπρα με πρόσχημα το ξεπούλημα της Μακεδονίας των Ελλήνων, τη φασιστική επιβολή μέτρων κατά του COVID-19 που ανέδειξε την Ελλάδα στο πρώτο κρεματόριο θυμάτων, την προσδοκία εγκατάλειψης της χώρας από τους νέους της, τον ενεργειακό στραγγαλισμό της Ελλάδας με τον ανθελληνικό ενταφιασμό του East-Med. Την καταβύθιση του ΑΕΠ και της ανάπτυξής μας στο άθλιο ποσοστό του επιτοκίου δανεισμού μας χωρίς καμία προοπτική, τον ευνουχισμό των Ενόπλων Δυνάμεων μας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε πεδίο διακίνησης και παραγωγής ναρκωτικών. Τη δολοφονία, απόπειρα εκτέλεσης, παρακολούθηση και δίωξη δημοσιογραφών χωρίς καμία εξιχνίαση από τις διωκτικές αρχές και τόσα άλλα που συμβαίνουν επί Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη που τον αναδεικνύει σε “Νέρων” της Ελλάδας επάξια.

Κάποιοι εκ Παρισιών μπορεί να κανόνισαν την 17η Μαΐου 2022, ημέρα δίωξης δημοσιογραφών, την επικοινωνιακή φιέστα Μητσοτάκη αλλά η κα Νάνσι Πελόζι και λοιποί καλά θα κάνουν να ξέρουν ότι επί Κυριάκου Μητσοτάκη ο “δήμος” δεν “κρατεί” την Ελλάδα αλλά το καθεστώς Μητσοτάκη με συγγενείς και φίλους σε Μαξίμου και Βουλή δυναστεύουν τους Έλληνες σε έναν απόλυτο ορισμό Τυραννίας.

Απόδειξη και η σπουδή του Κ.Μητσοτάκη να επισκεφτεί το νέο Βασιλιά στο μεγάλο νησί και να αναζητήσει καταφύγιο και ασυλία για τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης, με αποκορύφωμα την τυραννία του μετά τις επόμενες εκλογές που αναθεματίζουν όπως τον Ελευθέριο Βενιζέλο, όπως το λιβάνι μάταια. Φόβος και τρόμος για κάποιον που δεν θα καλύψει τα εγκλήματα Μητσοτάκη και λοιπών της Μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας σε βαθμό που ακόμα και στους Τούρκους ψάχνουν σανίδα σωτηρίας…

Ας μας πουν και οι ΗΠΑ επισήμως αν βλέπουν δημοκρατία στην Ελλάδα το 2022 μ.Χ. να δούμε πώς την αντιλαμβάνονται πια επί γηραιού Joe Biden πέρα από τον Άτλαντα που κρατάει τη γη μας…

Ας δούμε 17 Μαΐου 2022 τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη μας, που θα καθορίσουν και το μέλλον των Ελλήνων όταν αποσυρθεί αυτή η επαίσχυντη νομενκλατούρα εξουσίας.

loading...