ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Κάποιοι Έλληνες γεννήθηκαν με τη Μακεδονία ελληνική, με το Αιγαίο ελληνικό και με την Κύπρο ελεύθερη. Η ζωή τους έμαθε να σκύβουν το κεφάλι και να παραδίδουν τη Μακεδονία σε Μακεδόνες μη Έλληνες, το Αιγαίο στους Τούρκους και την Κύπρο διαμελισμένη στην επόμενη γενιά μας.

Για τους υπόλοιπους, τους απογόνους του Ίωνος Δραγούμη, η Μακεδονία είναι μία και μοναδική, ελληνική του Αλεξάνδρου η χώρα. Το Αιγαίο των 12 ν.μ μία κλειστή ελληνική θάλασσα που απειλεί η Τουρκία να επιτεθεί με casus belli και η Κύπρος νησί ελληνικό με έποικους Τούρκους σκλαβωμένη.

Μητσοτάκης και Τσίπρας ως πολιτικά δεκανίκια μίας σάπιας Μεταπολίτευσης, που εκδίωξε τη Βασιλεία, ευνούχισε τον Ελληνικό Στρατό και σάπισε μία Κοινωνία με σχέδιο από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα και μέσα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την ανάδειξη του Δ’Ράιχ, προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά μαζί με τη νομενκλατούρα τους πουλώντας Ελλάδα.

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει ένας οπαδός της Νέας Δημοκρατίας σήμερα για την εξαθλίωση της ζωής των Ελλήνων και την παράδοση του εθνικού πλούτου μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα του Μαξίμου.

Η πατριωτική κίνηση των Ελλήνων γιγαντώνεται και θα εκφραστεί και πολιτικά σύντομα. Στοχοποιημένοι ανεμβολίαστοι, διωκόμενοι δημοσιογράφοι, κατατρεγμένοι πολίτες και μία σιωπηρή ανθρώπινη μάζα που βασανίζεται καθημερινά δεν θα αργήσει η ώρα που θα απελευθερώσουν την Ελλάδα από μία εγκάθετη, βρώμικη και παρασιτική ελίτ που καταστρέφει τη χώρα και το Έθνος.

Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης και οι καμπάνες θα ηχήσουν από άκρη σε άκρη για μία δημιουργική και ευημερούσα Ελλάδα που θα εκδιώξει τους Ούνους από τις πατρογονικές εστίες μας.

Αλίμονο στους συνεργάτες των Ούνων, τα γιουσουφάκια που πουλάνε την Ελλάδα για την πάρτη τους και τις οικογένειές τους!

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...