Προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη!. κ. Πρωθυπουργέ, με το να καλέσετε τον κ. Ζελένσκι να μιλήσει προς την Εθνική μας αντιπροσωπεία, διαπράξατε μέγα Εθνικό ατόπημα!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός-Ερευνητής *

Κύριε Πρωθυπουργέ!. 

Διαπράξετε μέγα Εθνικό ατόπημα, που καλέσατε τον φιλότουρκο Ζελένσκι, να μιλήσει προς την Εθνική  αντιπροσωπεία μας!.

 Ο κ. Ζελένσκι μίλησε προς τους Βουλευτές μας, για την εισβολή της  Ρωσίας στην Ουκρανία!. 

“Ξέχασε” όμως κ. Ζελένσκι (ως φιλότουρκος που είναι) να μιλήσει και για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο μας, το 1974!.

Φαίνεται ο κ. Ζελένσκι (ως φιλότουρκος που είναι). την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, τη θεωρεί δικαιολογημένη και γι’ αυτό δεν είπε τίποτα!

Επίσης, ο κ. Ζελένσκι μίλησε προς τους Βουλευτές μας και για την Ελληνική μειονότητα, στη μαρτυρική Μαριούπολη!. 

“Ξέχασε” όμως ο κ. Ζελένσκι (ως φιλότουρκος που είναι) να μας πει ότι ο ίδιος με νόμο του, δεν αναγνωρίζει ούτε την Ελληνική ούτε τη Ρώσικη μειονότητα στην Ουκρανία και τη μόνη μειονότητα που αναγνωρίζει, είναι η Τούρκικη μειονότητα!.

Τέλος, ο κ. Ζελένσκι τη βιντεοσκοπημένη ομιλία του, τη διάνθισε με δύο παρουσίες Ουκρανών (“Ελλήνων”) στρατιωτών, που ανήκουν (όπως ο ένας απ’ αυτούς δήλωσε)  στο νεοναζιστικό τάγμα του Αζόφ!.

Έτσι μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου (μέσα στο Ναό της Δημοκρατίας), ακούστηκαν και οι φωνές δύο νεοναζί στρατιωτών, που δυστυχώς, μετά το τέλος της ομιλίας του Ζελένσκι, όλοι οι παραβρισκόμενοι Βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, (πλην τεσσάρων), όρθιοι χειροκροτούσαν!. 

Και με αυτή του, την επιλογή ο κ. Ζελένσκι, μας έδειξε ότι δεν έχει δημοκρατικές αρχές!.

Πράγματι :

Πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στην Ουκρανία δεν υπήρχε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά υπήρχε ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ (όπως είναι ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ), μέσα στο οποίο υπήρχαν και νεοναζί του τάγματος Αζόφ και κυβερνούσαν με το : αποφασίζουμε και διατάσσουμε και δεν υπήρχε ελευθεροτυπία, ούτε τολμούσε κανείς να κάνει κριτική στην Κυβέρνηση του Ζελένσκι!.

Αυτό το μη Δημοκρατικό Κυβερνήτη της Ουκρανίας (που με νόμο έχει καταργήσει την Ελληνική μειονότητα στη Μαριούπολη και στην Οδησσό), τον καλέσατε να μιλήσει στο Ναό της Δημοκρατίας, που είναι η Ελληνική Βουλή!. 

Αυτό που κάνατε, όπως και στην αρχή σας είπα, κ. Πρωθυπουργέ, ένα μεγάλο Εθνικό ολίσθημα!

Θα μπορούσατε να καλέσετε να μιλήσει προς την Εθνική μας αντιπροσωπεία, ένας Ουκρανός διανοούμενος, που θα εκπροσωπούσε το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, με το καλύτερο τρόπο!

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Με όλα αυτά που σας είπα για τον κ. Ζελένσκι και το καθεστώς του, μη σπεύσετε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι είμαι υπέρ του Πούτιν!

Δεν είμαι ούτε με τον Πούτιν ούτε με το Ζελένσκι!                                                 

Είμαι με τους δύο λαούς και της Ρωσίας και της Ουκρανίας!

Και ο μεν Πούτιν, πριν εισβάλει στην Ουκρανία, είχε το δίκαιο με το μέρος του!

Από τη στιγμή όμως, που εισέβαλε στην Ουκρανία και άρχισε να κάνει θηριωδίες, έχασε το δίκαιο του!.

Θα έπρεπε ο κ. Πούτιν να διεκδικήσει το δίκαιο του, μέσω της διπλωματικής οδού!

Του δε Ζελένσκι, του πήραν τα μυαλά του αέρα (με τα όσα του έλεγαν οι Αμερικανοί) και ζητούσε (επιπολαίως) να μπεΙ στο ΝΑΤΟ, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες που μπορεί να έχει η χώρα του, από την πλευρά της υπερδύναμης Ρωσίας για μία τέτοια ενέργεια του!

Αυτής της φρίκης του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, κύριε Πρωθυπουργέ :

Ηθικός αυτουργός είναι ο Ζελένσκι και εκτελεστής-δολοφόνος είναι ο Πούτιν!. 

Και τα θύματα : Πρώτα ο λαός της Ουκρανίας και ύστερα όλοι οι άλλοι λαοί της Υφηλίου!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...