ΝΕΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ:«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΣΤΑΡΕΤΣ

O Γέροντας Ιωνάς (Ignatenko) της Οδησσού εμφανίστηκε μετά την κοίμησή του κι απέδωσε μια νέα ανέκδοτη προφητεία για τα διαδραματιζόμενα αλλά και για τα

μελλούμενα στην Ουκρανία και τον κόσμο. 

Αποκαλυπτικά γεγονότα έρχονται σύμφωνα με την φερόμενη προφητεία του (αυτό το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε στο Διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2021, ένα χρόνο πριν από τα σημερινά γεγονότα). 

Μια ανάρτηση που συγκλονίζει το ρώσικο διαδίκτυο!!

”όλα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη την μέρα που παραιτήθηκε-έπεσε ο τελευταίος Ρώσος Τσάρος (Τον Μάρτιο του 1917, λίγους μήνες πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της δυναστείας των Ρομανόφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον θρόνο)

Η δύναμη του ρωσικού λαού βρίσκεται στην Ορθόδοξη πίστη, και αυτό ακριβώς φοβούνται περισσότερο οι εχθροί μας. Πληρώνουν πολλά χρήματα για να καταστρέψουν την αρχέγονη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θέλουν να καταστρέψουν όλη την Ορθοδοξία γύρω από τη Ρωσία.

Εξόργισαν τον Παντοδύναμο!

Υπάρχει μια τρομερή τιμωρία για τις αμαρτίες, οι εχθροί μας θα καούν στη φωτιά, θα πνιγούν σε βρώμικο νερό, το σώμα τους θα καλυφθεί με ψώρα μέσα και έξω, τα βράγχια και η χολέρα θα νικήσουν αυτούς που καταπάτησαν την πίστη στον ένα Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα, Ποιητή ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...