Φτάσαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα!!Άψογος!!

 

Λεμπρόν: «Εγώ εμβολιάστηκα, αλλά δεν είναι δουλειά μου να πω στους άλλους τι να κάνουν» 

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μιλώντας στην Media Day των Λέικερς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εμβολιάστηκε αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πει σε κανέναν να το κάνει το εμβόλιο εάν δεν θέλει.
«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Καθένας αποφασίζει για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους και ακολούθως κάνουν αυτό που θεωρούν ότι είναι σωστό. Ήμουν πολύ σκεπτικός αλλά ύστερα από έρευνα που έκανα αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τους φίλους. Και γι’ αυτό αποφάσισα να εμβολιαστώ» ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος συνέχισε:
«Μιλάω μόνο για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν μιλάω για τους άλλους και τι πρέπει να κάνουν. Είναι δικές τους επιλογές. Μιλάμε για ξεχωριστά ανθρώπινα κορμιά. Δεν έχει να κάνει με πολιτική, ρατσισμό ή αστυνομική βία. Μιλάμε για ανθρώπους. Το τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε με το κορμί του και τη ζωή του, είναι δική του δουλειά. Και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Να κάνουν ό,τι θεωρούν καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους».
Μεταξύ άλλων στάθηκε στον Ράσελ Ουέστμπρουκ λέγοντας ότι «θα είναι εκρηκτικός όσο ποτέ άλλοτε! Και ανυπομονώ να το δω. Θέλουμε να είναι ο Ρας. Δεν θέλουμε να αλλάξει. Γι’ αυτό που είναι τον πήραμε. Δουλειά μας είναι να νιώσουν όλοι άνετα.»

loading...