Αν δεν επαναστατήσουν οι Αμερικανοί θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ! Δείτε τι συνέβη από τότε που ανέλαβε ο Μπάιντεν

 Άγριο ξεμπρόστιασμα με αριθμούς… Έρχονται άσχημα πράγματα…

Θύελλα στις ΗΠΑ σήκωσε tweet του γερουσιαστή Rick Scott (R-Fla.) που εφιστούσε την προσοχή στους νέους αριθμούς ΔΤΚ (Δείκτης Τιμών Καταναλωτή) που δείχνουν ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έχει εκτοξευθεί στο 8,5%, υψηλό 40 ετών, με το πρόβλημα να ξεκινά πολύ πριν την κρίση με τον Πούτιν και την Ρωσία.

«Όσο ο Τζο Μπάιντεν είναι στην εξουσία, οι οικογένειες θα συνεχίσουν να υποφέρουν, το χρέος θα συνεχίσει να αυξάνεται και οι τιμές θα εκτοξευθούν ακόμη υψηλότερα», έγραψε ο Σκοτ ​​στο Twitter.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο υψηλός πληθωρισμός ξεκίνησε ξεκάθαρα μόλις εγκαταστάθηκε ο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο με τους διεθνιστές να παραμυθιάζουν τους Αμερικανούς.

Όλα αυτά την ώρα που η Deutsche Bank προειδοποίησε πως η μάχη που δίνει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ενάντια στον πληθωρισμό θα φέρει ύφεση στην αμερικανική οικονομία, η οποία θα χτυπήσει στα τέλη της επόμενης χρονιάς!

Η προειδοποίηση για ύφεση – η πρώτη από μεγάλη τράπεζα – αντανακλά τις αυξανόμενες ανησυχίες ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα αναγκαστεί να φρενάρει τόσο απότομα την αμερικανική οικονομία που θα σταματήσει αμέσως την ανάκαμψη που ξεκίνησε πριν από μόλις δύο χρόνια.

Η πρόβλεψη των αναλυτών της Deutsche Bank οφείλεται στην εκτόξευση του πληθωρισμού, με τις καταναλωτικές τιμές να αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό εδώ και 40 χρόνια. Και, φυσικά, οι ελπίδες ότι ο πληθωρισμός θα αποκλιμακωθεί έχουν σβήσει εξ αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!!!!

loading...