Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΉ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Με πλήρη γνώση της ανείπωτης καταστροφής στο Πολίτευμα, την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας κατακρατεί αντιδημοκρατικά την καρέκλα του Πρωθυπουργού για να ολοκληρώσει το ανθελληνικό έργο του μέχρι το ’23.

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας διαλαλεί ώστε η νομενκλατούρα του να ορέγεται και να τρώει το μεδούλι της Ελλάδας. Αντάλλαγμα στους αποικιοκράτες που υπηρετεί η λεηλασία της Ελλάδας και η εξαθλίωση των Ελλήνων.

Ανασχηματισμό όπως δημοσιοποίησε το thedayaftergr προαναγγέλλει με πρόσχημα την ανυπακοή κάποιων Ελλήνων Υπουργών του που πασχίζουν να σώσουν ό,τι μπορούν. Φοβάται την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του ανθέλληνα Αρμοστή.

Τελικός στόχος για το Σεπτέμβρη πολίτευμα τύπου Σαγκάη, το οποίο προετοιμάζουν οι ανεύθυνοι ειδικοί με τη διατήρηση της απάνθρωπης μάσκας μέσα στο καλοκαίρι, και η άλωση της άμυνας της χώρας με εγκάθετο Υπουργό. Απαραίτητη η στοχοποίηση του ΥΠΕΘΑ μέσα από τεχνητές κρίσεις συμμάχων που λαμβάνει χώρα ξαφνικά.

Να ρωτήσει τον υιό του ο “Νέρων” Κ.Μητσοτάκης αν εκεί στις Βρυξέλλες φοράνε μάσκες σήμερα 29 Απριλίου 2022 στα super-market και να μας πει πόσο ευχαριστιέται ως σαδιστής το βασανισμό των Ελλήνων.

Τα όνειρα Κ.Μητσοτάκη, συγγενών και φίλων σε Μαξίμου και Βουλή για φίμωση των Ελλήνων, για ακρωτηριασμό της Ελλάδας θα γίνουν εφιάλτες για τους ίδιους με ένα νέο Σεπτέμβρη του ’22, εκεί πιο πάνω από το Πεντάγωνο επί της οδού Αναστάσεως της Ελλάδας.

loading...