Έτσι θα προσφέρουν ειρήνη αντί για πόλεμο: Τρομακτικη πρόοδος: Έτσι θα πληρώνεις «ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ»

 Στο Ώστιν του Τέξας, οι αγοραστές της Whole Foods μπορούν πλέον να πληρώσουν χρησιμοποιώντας την παλάμη τους. Η υπηρεσία pay-by-palm ενεργοποιείται από τις συσκευές Amazon One , οι οποίες συνδέουν την… υπογραφή παλάμης ενός χρήστη με τη χρεωστική ή την πιστωτική του κάρτα.

Έτσι, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στον πόλεμο, οι διεθνιστές ετοιμάζουν την επόμενη μέρα και μάλιστα η πρόοδος είναι τρομακτική!

«Το Amazon One μετατρέπει τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως η πληρωμή σε ένα κατάστημα, πιο εύκολες και βολικές για τους πελάτες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Amazon. «Κατασκευάσαμε το Amazon One για να προσφέρουμε έναν γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο στους ανθρώπους να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ή να εξουσιοδοτούν μια συναλλαγή».

Η πληρωμή χρησιμοποιώντας τη συσκευή pay-by-palm διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο. Αν και είναι βολικό, η τεχνολογία εγείρει ανησυχίες για το απόρρητο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Οι γερουσιαστές Amy Klobuchar (D-MN), Jon Ossof (D-GA) και Bill Cassidy (R-LA) έστειλαν επιστολή στην Amazon αμφισβητώντας την συλλογή δεδομένων της εταιρείας μέσω του Amazon One.

«Η επέκταση της συλλογής βιομετρικών δεδομένων από την Amazon μέσω του Amazon One εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα σχέδια της Amazon για αυτά τα δεδομένα και τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η Amazon μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για σκοπούς διαφήμισης και παρακολούθησης», έγραψαν.

Δείτε καθώς ο καιρός είναι τώρα! Έτσι θα πληρώνουν οι «ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ», κατά τον Bill Gates:

loading...