Φεμινίστριες πείτε αλεύρι… Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος σας γυρεύει…

Σιγά σιγά αποκαλύπτεται το απαίσιο Διαβολικό πρόσωπο όλων των υπηρετών του Εωσφόρου… Η φεμινιστική αφίσα που εξόργισε το Τουίτερ. Ζητούν νομιμοποίηση της βρεφοκτονίας!

Η φεμινιστική αφίσα που εξόργισε το Τουίτερ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο Τουίτερ η φεμινιστική αφίσα της φεμινιστικής οργάνωσης mιγaδa, η οποία προτρέπει σε …βρεφοκτονίες! Εκατοντάδες χρήστες δημοσιεύουν την κατάπτυστη αυτή αφίσα, κατακρίνοντας το περιεχόμενο και καλώντας τη Δίωξη και την Εισαγγελική Αρχή να παρέμβει άμεσα.

Σύμφωνα με την αφίσα, οι φεμινίστριες ζητούν οι γυναίκες να έχουν το δικαίωμα… να σκοτώνουν τα βρέφη τους! Μάλιστα, ζητούν αυτές οι βρεφοκτονίες να μην αντιμετωπίζονται ως ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά ως… έκτρωση!!! Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται σε φαινόμενο κατά το οποίο – σύμφωνα με το κείμενο της αφίσας – δίνεται τέλος στη ζωή βρεφών, αμέσως μετά τον τοκετό, με παρουσία ιατρών!

Σε περίπτωση που η φεμινιστική ομάδα mιγaδa έχει γνώσεις και μαρτυρίες για δολοφονία βρεφών, θα πρέπει άμεσα να κινηθεί Εισαγγελέας προκειμένου να ερευνηθούν μάρτυρες, στοιχεία καθώς επίσης να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για τους ανθρώπους που συνένταξαν το κείμενο της αφίσας και παροτρύνουν τις γυναίκες σε βρεφοκτονία!

Η πλήρης αφίσα:

loading...