ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ! ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ 98% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

9 BINTEO

Της Μαριούπολης τα νικητήρια! Σήμερα του Ακαθίστου η Υπέρμαχος Στρατηγός απελευθέρωσε την πόλη της ! Ο Ρώσικος στρατός απελευθέρωσε και το λιμάνι!

”Χαίρε λιμήν ακλυδώνιστε/χαίρε πολεμουμένων προπύργιον”!

Ανήμερα του Ακαθίστου έπεσε και το τελευταίο προπύργιο των Αζοφιστών στη Μαριούπολη. Πιάσαμε λιμάνι. Η 5η ταξιαρχία του NM DPR σχεδόν εκκαθάρισε το λιμάνι της Μαριούπολης. 

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει καθαρισμός ανόμοιων εχθρικών ομάδων στο έδαφος του λιμανιού της Μαριούπολης. Οι μαχητές του NM του DPR και των Ενόπλων Δυνάμεων της RF απελευθερώνουν το λιμάνι της Μαριούπολης από τους νεοναζί.

Τα στρατιωτικά τμήματα του NM του DPR και των Ενόπλων Δυνάμεων της RF έφτασαν στις 8/4/22 στο λιμάνι της Μαριούπολης.

Το λιμάνι καθαρό

χαῖρε, λιμήν τῶν τοῦ βίου πλωτήρων.Χαίρε ότι λιμένα των ψυχών ετοιμάζεις

Τμήματα του DPR και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έφθασαν στη θάλασσα πολέμησαν τους Αζοφιστές, υπέστησαν ζημιές διοικητικά κτίρια

Το μεγαλύτερο μέρος του θαλάσσιου λιμένα βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού – εάν τελικά καταρρεύσει η άμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τότε θα είναι δυνατό να ανακοινωθεί η απελευθέρωση της Μαριούπολης.

Η περιοχή καθαρίζεται από τα απομεινάρια των Ναζί που ήταν εκεί καθώς υποχώρησαν από την οικιστική ανάπτυξη της Μαριούπολης.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...