«ΕΙΝΑΙ Ο (ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΕ!»

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΖΟΦΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Ως γνωστόν, το 2009 η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μαζί με το λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών σε φόντο προθερμαινόμενου ιατροφασισμού-υγειοναζισμού, είχαν επιχειρήσει να οργανώσουν τον μαζικό (διάβαζε:

ΝΑΖΙκό) εμβολιασμό των πολιτών διαφόρων κρατών κατά της γρίπης Η1Ν1. 

Μάλιστα, η Ελλάδα είχε αγοράσει σχεδόν διπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον πληθυσμό της.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σημερινής υγειονομικής διαχείρισης: οι κ.κ. Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης, οι οποίοι εικονίζονται σε μια αμαρτωλή φωτογραφία εκείνης της εποχής, ένθεν και ένθεν του τότε Υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος αν η αποτυχημένη προσπάθεια υλοποίησης του μαζικού εμβολιασμού ήταν προσχεδιασμένη. 

Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο κορωνοϊός βαπτίσθηκε εσκεμμένα «αόρατος εχθρός», ώστε να ξεκινήσει ένας ψευτοπόλεμος που θα κατέληγε στην μαζική χρήση του (δήθεν) υπερόπλου των καινοφανών εμβολίων από την πλευρά των πολιτών-οπλιτών, τότε είναι πολύ λογικό να έπρεπε να γίνει μια προσομοίωση της οιονεί στρατιωτικής «επιχείρησης ελευθερία» in vivo και όχι in vitro.

Η προσομοίωση αυτή θα έπρεπε, βεβαίως, να βρίσκεται σε ικανή χρονική απόσταση από την επίσημη εμβολιαστική πρεμιέρα, προκειμένου να έχει αποδυναμωθεί η μνήμη των πειραματόζωων σε σχέση με την προηγηθείσα πρόβα τζενεράλε.

Παρότι, όμως, ο ελληνικός λαός ευτύχησε να έχει ελεύθερη πρόσβαση στη φωτογραφία με τους νεοταξίτικους «τρεις καμπαλέρος» εκείνης της –κατά τα φαινόμενα– πρόβας τζενεράλε (φωτογραφία που διακινήθηκε ευρέως στο Διαδίκτυο), το φρεσκάρισμα της μνήμης απεδείχθη ανεπαρκές μπροστά στη δύναμη του τρόμου που τα σατανικά μυαλά κατάφεραν να διασπείρουν στον πληθυσμό για την εχθρική επέλαση του αόρατου κορωνοϊού.

Πέρα από την οπτική υπενθύμιση, στην αφύπνιση του πολίτη θα μπορούσαν να συμβάλουν οι εξαιρετικά επίκαιρες αναφορές του Μπογιόπουλου από το βιβλίο του «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»1, οι οποίες μας οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα για τον παρεμφερή τρόπο διαχείρισης της σημερινής υγειονομικής κρίσης. Ο συγγραφέας εφιστά την προσοχή του αναγνώστη στα εξής

Η λεγόμενη «πανδημία» από τον ιό της «γρίπης των χοίρων» χρησιμοποιήθηκε το 2009 ως παγκόσμιο φόβητρο για την ενθυλάκωση από τις φαρμακοβιομηχανίες, που παρήγαγαν και διένειμαν τα αντιικά εμβόλια, ενός ποσού που κυμάνθηκε περί τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Η όλη επιχείρηση, που προέβλεπε τη μετατροπή του πληθυσμού της γης σε παγκόσμιο πειραματόζωο κατανάλωσης εμβολίων ανέλεγκτων ως προς τις συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό, αποδείχτηκε ότι δεν σκόπευε στην αντιμετώπιση της «γρίπης των χοίρων», αλλά επρόκειτο για μια χειρίστης μορφής «διαφθορά των χοίρων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...