Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ

3 BINTEO 


 ΕΓΓΡΑΦΟ όπου η Ουκρανία ζήτησε από Τουρκία τα Bayraktars για επίθεση με χημικά και βιολογικά όπλα!!!! 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε την αλληλογραφία του Χάντερ Μπάιντεν γιου του προέδρου ΗΠΑ με υπαλλήλους του Γραφείου Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και εργολάβων του Πενταγώνου στην Ουκρανία.

Υποδηλώνουν ότι ο γιος του Προέδρου Μπάιντεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη χρηματοδότηση για ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών στην Ουκρανία, συγκεντρώνοντας κεφάλαια για τους Black and Veach και Metabiota, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο.

Από την αλληλογραφία προκύπτει επίσης ότι οι στόχοι του Πενταγώνου στην Ουκρανία δεν είναι καθόλου επιστημονικοί – σε μια από τις επιστολές, ο Αντιπρόεδρος της Metabiota σημειώνει ότι το έργο της εταιρείας θα έχει ως στόχο τη διασφάλιση «πολιτιστικής και οικονομικής ανεξαρτησίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία. », αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δημοσίευσε μηνύματα του Hunter Biden με το προσωπικό του γραφείου μείωσης των αμυντικών απειλών των ΗΠΑ και τους επιχειρηματίες του Πενταγώνου στην Ουκρανία.

1 : Τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι οι πραγματικοί στόχοι του Πενταγώνου στην Ουκρανία απέχουν πολύ από την επιστήμη

Τα ονόματα κύρια ονόματα αυτών που συμμετέχουν στην κατασκευή βιολογικών όπλων στα εδάφη της Ουκρανίας είναι ο Robert Bob, από το 2017-2020 DTRA emp. και διευθυντής του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών και συγγραφέας του βιβλίου σχετικά με την ιδέα της δημιουργίας ενός κεντρικού αποθετηρίου

επικίνδυνων μικροοργανισμών ειδικά στο Κίεβο.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ  




loading...