Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ:«ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ AZOVSTAL! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΥΓΑ»!!!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ AZOVSTAL

3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν πήρε πάνω του την επιχείρηση Azovstal. Πούτιν προς Σοιγκού: ακυρώστε την έφοδο στο Azovstal. Αποκλείστε το να μην πετάξει μύγα!

Αναφορά Σοιγκού: ελευθερώσαμε τη Μαριούπολη! Νωρίτερα ο Καντίροφ δήλωνε: το Azovstal στη Μαριούπολη θα περάσει σήμερα υπό τον έλεγχο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πριν ή μετά το μεσημεριανό!!

Ο Πούτιν πήρε πάνω του την επιχείρηση Azovstal. Διέταξε απόλυτο αποκλεισμό της ζώνης του εργοστασίου ώστε χωρίς ανεφοδιασμό και τροφοδοσία να αναγκαστούν σε παράδοση οι Αζοφιστές και ξένοι μισθοφόροι. Θέλει ζωντανούς τους ΝΑΤΟ-ικούς. ”Να μην πετάξει μύγα” είπε χαρακτηριστικά δηλ. να μην βγει κανείς..να μην ξεφύγει κανείς.

”Ο Ρώσος πρόεδρος αποφάνθηκε την Πέμπτη ότι οι δυνάμεις του είχαν πάρει τον έλεγχο της ουκρανικής πόλης Μαριούπολης, δίνοντας εντολή να παγιδεύσουν τους τελευταίους Ουκρανούς μαχητές αντί να εισβάλουν στη βιομηχανική περιοχή Azovstal, όπου είναι οχυρωμένοι”μεταδίδει η Le monde.

«H έκβαση για την απελευθέρωση της Μαριούπολης είναι επιτυχής», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αφού του είπε ότι μια επίθεση στην τοποθεσία Azovstal «δεν ήταν κατάλληλη» και ότι ήταν απαραίτητο να πολιορκηθεί «η περιοχή για να μην περάσει ούτε μύγα». Ούτε μύγα στο .. σπαθί του ο Πούτιν!!

Προηγουμένως ο Καντίροφ δήλωνε: ”Το εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη θα περάσει σήμερα ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πριν από το μεσημεριανό γεύμα ή μετά το μεσημεριανό ” δήλωσε ο Ramzan Kadyrov.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, οι Ουκρανοί εθνικιστές έχουν ακόμη την ευκαιρία να παραδοθούν.

Ο ίδιος αναφέρει: Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν γρήγορα βαθιά στην Ουκρανία, σαρώνοντας τα εχθρικά οχυρά. H μια μετά την άλλη έρχονται ειδήσεις για εκκαθάριση αξιωματικών και διοικητών ουκρανικών εθνικιστικών σχηματισμών.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...