ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ AZOVSTAL ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;
Πληροφορίες προέρχονται από αξιοπιστες πηγές:

Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων. 

Εκεί υπάρχει επίσης μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα. Στις εγκαταστάσεις του PIT-404, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι αποκλεισμένοι. Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση. 

Μέσα βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, καθώς και προσωπικό του βιοεργαστηρίου. Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον Αχμέτοφ, ανέρχονται σε 3.000 άτομα.

Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky. 

Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων. Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτά τα τρομερά πειράματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :