ΤΟ ΤΑΓΜΑ AZOV ΛEEI OTI TO EΡΓOΣTAΣIO AZOVSTAL ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΡΑΦΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!

 ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…

5 ΒΙΝΤΕΟ

”Το Τάγμα Azov λέει ότι το εργοστάσιο Azovstal βομβαρδίστηκε και σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε.΄΄.. αναφέρει τώρα το μεγαλύτερο

καθεστωτικό μέσο της Ουκρανίας το The Kyiv Independent. 

Στη συνέχεια αναφέρει τη γνωστή προπαγάνδα ότι σύμφωνα με το ”Δημοτικό Συμβούλιο Μαριούπολης πάνω από 1,000 άμαχοι άμαχοι κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια του κύριου μεταλλουργικού εργοστασίου της πόλης, όπου οι τελευταίοι υπερασπιστές αντέχουν ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις.”

H απάντηση Υπ.Άμυνας Ρωσίας : αξιωματούχοι του Κιέβου ισχυρίζονται ότι πολλοί άμαχοι είναι στο Azovstal κάτι που αποτελεί ακριβώς ένα ακόμη FAKE NEWS για να σώσουν τους εθνικιστές. 

Σε περίπτωση που κάποιοι άμαχοι είναι στο Αζοφστάλ ζητάμε να ληφθούν μέτρα για την ελευθερία τους και να βγουν μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων.

 Η Ρώσικη Ομοσπονδία εγγυάται την ασφαλή εκκένωση όλων των αμάχων δίχως διάκριση κι τη μετακίνηση τους σε ανθρωπιστικά κομβόι προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν.

Οι αξιωματούχοι των αρχών του Κιέβου και οι δράστες ης απάνθρωπης δράσης στο Αζοφστάλ είναι εγκληματίες πολέμου και τρομοκράτες”,


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ    

loading...