Στα βήματα του Μεγάλου Aleister Crowley.





Γράφει η Μarkesina (Φιλόλογος-Ιστορικός).* 

 Οι σύγχρονες γυναίκες απαιτείται να συνδυάζουν αρμονικά την Απολλώνια και την Διονυσιακή Φιλοσοφία. Πρέπει να συνδυάζουμε τις σπουδές-παιδεία, με τα Δόγματα του Φρυγικού Θεού Σαβάζιου. 

Ο Aπόλλων λατρεύεται ως Θεός του φωτός, του μέτρου και του Ελληνικής παιδείας. Ο Διόνυσος είναι ο εκπρόσωπος του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους και των έντονων συναισθημάτων. Για αυτό επανέφερε την λατρεία του Βάκχου το μεγάλο θηρίο (Aleister Crowley).  Οι δυο θεοί εκφράζουν δύο διαφορετικά θεοσοφικά και πολιτιστικά δόγματα. 

Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι ένας συνδυασμός του Απολλώνιου και του Διονυσιακού πνεύματος. Τα Απολλώνια φιλοσοφικά αξιώματα, εκπρωσοπούν το φως, η λογική και η παιδεία. Εν αντιθέσει η Διονυσιακή λατρεία διέπεται από το πάθος, τα σεξουαλικά όργια, σεξουαλικές κραιπάλες, και τα πιο βρώμικα και κτηνώδη ένστικτα. Το Απολλώνιο πνεύμα ορίζεται από την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών. Αντίθετα, το Διονυσιακό πνεύμα δεν τα γνωρίζει όλα αυτά και ωθεί τον άνθρωπο σε πράξεις.

Τα αρχαία χρόνια ο Διόνυσος έχει έρθει από την Μ.Ασία για να εδραιώσει στην Ελληνική επικράτεια την λατρεία του, η οποία έχει παραγκωνιστεί εξαιτίας της αρχαίας Απολλώνιας-Ελληνικής σοφίας. Με τον ερχομό της Διονυσιακής λατρείας στην Ελληνική επικράτεια, οι πρώτοι πιστοί που τον λατρεύουν είναι οι γυναίκες της Θήβας. Ο βασιλιάς Πενθέας συνέλαβε όσες γυναίκες, ήταν πιστές στον Διόνυσο. Ο βασιλιάς Πενθέας είναι αποφασισμένος να καταστρέψει ότι και όποιον σχετίζεται με τον θεό Διόνυσο, ο οποίος παρασύρει τις γυναίκες στην ερωτική ακολασία και ανατρέπει την τάξη του Φοίβου. Ανάμεσα στις Βάκχες που εντόπισαν,, οι Θηβαίοι στο βουνό, ήταν και η Αγαύη, η μητέρα του Πενθέα και οι αδελφές του. Αυτός όμως, ούτε τώρα αλλάζει γνώμη, σχετικά με την λατρεία του θεού. Για αυτό ο Διόνυσος θα οδηγήσει τον Πενθέα στην παράνοια. Θα τον ντύσει με ρούχα γυναικεία και θα τον κατευθύνει στον Κιθαιρώνα. 

Εκεί υπό την επήρεια της ιερής βακχικής μανίας, η Αγαύη με τις αδερφές της θα τον διαμελίσουν. Η κατάληξη είναι δραματική τόσο για τον Πενθέα όσο και για την οικογένειά του, που εξορίζεται από την Θήβα. Ο Πενθέας χειρίστηκε το θέμα επιπόλαια. Υπερεκτίμησε την δύναμη του Απολλώνιου πνεύματος και του ορθολογισμού και υποτίμησε την δύναμη του θεού Βάκχου, και των άλογων δυνάμεων του ανθρώπινου πνεύματος, ακόμα και του δικού του. Γιατί ο Διόνυσος κατόρθωσε, να τον πείσει να υποκύψει στις δικές του άλογες ορμές.

Οι Γυναίκες-λάτρισσες του Βάκχου, οι διαβόητες μαινάδες, καταλαμβάνονταν από φοβερή μανία, έπεφταν σε ανείπωτη έκσταση. Βέβαια η πραγματική λατρεία του Θεού, από τις ανώτερες κοινωνικά τάξεις, γίνεται χωρίς τα ταπεινά σαρκικά πάθη και οτιδήποτε άλλο. Οι λάτρεις της θρησκείας, το κάνουν για να αποκτήσουν, ψυχική αρμονία, ενέργεια, πνευματικότητα, γνώσεις, και το δικαίωμα να ανέλθουν κοινωνικά, ακόμη περισσότερο. Μεγάλη μύστις των Διονυσιακών μυστηρίων ήταν η μεγάλη Ολυμπιάδα. Η Ολυμπιάδα σκοπίμως άργησε να νυμφευτεί ώστε να χαρεί τα αχαλίνωτα σεξουαλικά όργια μέσα από τα Βακχικά μυστήρια. Ως ιστορική προσωπικότητα η Ολυμπιάδα έζησε δίπλα σε δύο μεγάλες μορφες, τον Φιλίππο Β´και τον γιο της τον Μέγα Αλέξανδρο.Εν τούτοις δεν υστερούσε καθόλου και η συμμετοχή υπήρξε σημαντική στην διαμόρφωση πολλών ιστορικών γεγονότων της εποχής. Η μητέρα του Αλέξανδρου δεν ήταν, η τυπική μητέρα ενός άνδρα. Έχει μείνει στην ιστορία, ως η βασίλισσα της Μακεδονίας και της Ηπείρου, που καθόρισε τα γεγονότα ως ηγέτιδα και κληρονόμος της εξουσίας του Φίλιππου και του Αλέξανδρου. Βαθύτατα θρησκευόμενη και φιλόδοξη, η Ολυμπιάδα είχε πολλά ονόματα κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Ως Πολυξένη, ήταν η κόρη του βασιλιά της Ηπείρου, ενός περιφερειακού και απομονωμένου βασιλείου στην άκρη του Ελληνικού κόσμου, που όμως κληρονόμησε το αίμα του Αχιλλέα, του Νεοπτόλεμου και της Ανδρομάχης.Ως Μυρτάλη ήταν μύστις των Βακχικών-Διονυσιακών και των Καβείριων Μυστηρίων, που την εφοδίασαν με διορατικότητα για την πολιτική και πολεμική της δράση. Στην Αρχαία Ελλάδα η σεξουαλική φύση όλων των μυστηρίων, και όλες οι ερωτικές ανωμαλίες για τους άρχοντες, είχαν ως στόχο την πνευματική ανάταση, την κοινωνική εξέλιξη και την επικοινωνία με τους Θεούς και δεν αντιμετωπιζόταν με σύγχρονους όρους. Ο Φίλιππος την γνώρισε στην Σαμοθράκη, όπου τελούσε χρέη Ιέρειας στα Καβείρια μυστήρια, κατά την διάρκεια οργιαστικών τελετών. Εκεί, οι δύο παθιασμένοι νέοι ανέπτυξαν μία έντονη σχέση που θα άλλαζε για πάντα την ζωή τους. Όταν ήμουν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο με πλησίασε μια συμφοιτήτρια μου και μου πρότεινε να ενταχθώ σε μια κλειστή θρησκευτική ομάδα. Τα δόκιμα θηλυκά μέλη έπρεπε να περάσουν την δοκιμασία της καταστροφής με επιβήτορες άνω των 25 εκατοστών. Δείτε παράδειγμα εδώ : michelle_b_ Έζησα χωρίς να το περιμένω την ιστορία της Ο !!!  

23 άνδρες λεηλάτησαν την πίσω πόρτα. Στην συνέχεια μας επέλεγαν τα ανώτερα μέλη και μας έπαιρναν για ένα χρόνο στις επαύλεις τους. Εκεί έπρεπε να ακολουθείς κάθε εντολή τους χωρίς καμία αντίρρηση. Ο δικός μου αφέντης-εκπαιδευτής ήταν στα 27 εκατοστά και ήταν πολύ αυστηρός τιμωρός. Αν του άφηνα κάποιο χοντρό κομμάτι μέσα στο όργανο του κατά την κατάποση, με σοδόμιζε χωρίς έλεος. Ήταν φανατικός του στοματικού και με είχε με τις ώρες στα γόνατα. Κάποιες φορές προσκαλούσε στο σπίτι και προικισμένους φίλους του. Όλοι ήταν άνω των 25 εκατοστών. Έπρεπε να καθαρίζω όλα αυτά τα τεράστια όργανα, και να μην αφήνω ούτε ένα χοντρό κομμάτι μέσα. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο λόγων των μεγεθών και γιατί ήταν πολύ γυμνασμένοι και έπαιρναν φάρμακα. Για αυτό έβγαζαν τριπλάσιο σπέρμα από τους απλούς άνδρες.

 Έπρεπε πάντοτε να είμαι ορεξάτη και με το χαμόγελο. Διαφορετικά με τιμωρούσαν πολύ σκληρά με τα τεράστια προσόντα τους. Μια φορά θεώρησαν ότι χαμογέλασα προσποιητά και ξινά σε ένα μέλος. Η ποινή ήταν σοδομισμός 4 ώρες από 22 άνδρες γυμνασμένους και με τεράστια προσόντα άνδρες. Έπρεπε να κάθομαι επάνω με την πίσω πόρτα σε μόρια από 25 εως 28 εκατοστά. Το μαρτύριο μου δεν περιγράφεται. Κάθε φορά που έμπαιναν από την πίσω πόρτα όλοι αυτοί οι προικισμένοι, κυριολεκτικά έχανα την όραση μου. Κινδύνευα να πάθω μόνιμη ακράτεια, και από τα 19 να είμαι με τις πάνες, λόγω των σοδομισμών χωρίς οίκτο. Διότι ήταν θέμα επιβίωσης, έβαλα μπροστά τον γυναικείο εγωισμό μου. Ηρέμησα-χαλάρωσα δεν είχα καθόλου φόβο και δεν ζητούσα πλέον το έλεος τους. Αντίθετα με πολλά χαμόγελα, πολύ ήρεμη και τρομερή αυτοπεποίθεση τους ζητούσα να σοδομίσουν ακόμη πιο δυνατά αν μπορούν. 

Όπως αυτοί ήταν πολύ άνδρες και εγώ ήμουν πολύ γυναίκα. Τότε και αυτοί ηρέμησαν κάπως και άρχισαν να με σέβονται και να με αντιμετωπίζουν ως μόνιμο μέλος. Αυτά γινόταν στα πλαίσια λατρείας του θεού Σαβάζιου. Από τα αρχαία χρόνια. Ερωτική μαγεία βλέπε Άλιστερ Κρόουλι.  Τα δεδομένα στην σύγχρονη εποχή έχουν αλλάξει καθώς ζούμε σε μια Διονυσιακή Μητριαρχία, και εξουσιάζουμε τα πάντα. 

Κάθε γυναίκα την σημερινή εποχή είναι μια εν δυνάμει Μarkesina και μια ωραία ελένη. Κάθε γυναίκα είναι μια μάγισσα, μια γόησσα, ένα ερωτικό ηφαίστειο, με ισχυρή αυτοπεποίθεση, και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Οι εποχές της γυναικείας καταπίεσης και της εκμεταλεύσεως, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι Εποχές έχουν αλλάξει και ως φύλο είμαστε πλέον κυρίαρχες, στον σύγχρονο κόσμο.  Κανένας δεν μπορεί να ανατρέψει τα νέα δεδομένα.

Την επέλαση της νέας μητριαρχίας ως κοινωνική πραγματικότητα, την αναγνωρίζουν πλέον και οι θηλυκοποιημένοι σύγχρονοι άνδρες. Την ανωτερότητα μας ως φύλο, ήρθε να τεκμηριώσει μεταξύ άλλων και το βιβλίο “Women Αfter Αll – Sex, Evolution, and the End of Male Supremacy” (εκδόσεις Norton) του Αμερικανού Μέλβιν Κόνερ, καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εμορι στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Εκεί αναφέρει ότι η «Wall Street Journal», είναι η πρώτη που συνδυάζει ταυτόχρονα την φεμινιστική θεωρία και τα δικαιώματα των γυναικών με την εξελικτική βιολογία. 

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το απόλυτο γυναικείο υπερόπλο είναι το μαγιό μπικίνι. με το οποίο επιβάλουμε όπου εμείς επιθυμούμε την εξουσία και τις επιθυμίες μας. 

Γράφει η Μarkesina (Φιλόλογος-Ιστορικός).

loading...