Εξέγερση της «Θύρας 7» κατά Ζελένσκι: «Δεν μίλησε για Κύπρο & Σερβία & εμείς δεν θα υποστηρίξουμε Ουκρανία»

 «Χαστούκι» στην κυβερνητική προπαγάνδα από τους οπαδούς της λαοφιλέστερης ελληνικής ομάδας

Η «Θύρα 7» προς τιμή της αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της κυβερνητικής προπαγάνδας μετά την άθλια εμφάνιση Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου ο Ουκρανός πρόεδρος «εξαφάνισε» την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και οι Έλληνες βουλευτές τον χειροκρότησαν.

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι το «πέταλο» θα παραμείνει κλειστό για το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εξέδωσε η Θύρα 7 γιατί ο «κύριος Ζελένσκι ξέχασε μία χώρα που την λένε Κύπρο» εννοώντας την «αμνησία» που έπιασε τον Ουκρανό πρόεδρο και δεν ανέφερε την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως και τους ανήθικους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας του 1999.

Ο Ζελένσκι φυσικά σκοπίμως «ξέχασε» αυτά τα γεγονότα γιατί η Ουκρανία έχει στρατηγική σχέση με την Τουρκία και γιατί οι Αμερικανοί δεν θέλουν κανείς να υπενθυμίζει τις παλιές τους «αμαρτίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της,είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα,σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!

Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!

Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!

Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ!

Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία, τον έκαναν να το ξεχάσει…

Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!

Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!

Όλοι στο Παπαστράτειο σήμερα στις 19:15 για τον αγώνα της ομάδας Πόλο, να πάρουμε την πρόκριση!

Υ.Γ 1 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

loading...