Χώρισες; 5 Πράγματα που θα σε Βοηθήσουν να το Ξεπεράσεις

Ένας χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση και πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και πιθανόν να είχες ήδη κάνει σχέδια μαζί του. Όμως δεν χάθηκε και ο κόσμος. Άλλωστε αν ήσασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο σίγουρα δεν θα χωρίζατε. Άρα δες το θετικά και προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου. Μπορεί τώρα να μην σου φαίνεται εύκολο όμως σε λίγο καιρό θα νιώθεις άλλος άνθρωπος. Παρακάτω θα βρεις 5 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις και να νιώσεις πάλι χαρούμενος.

Καθημερινός Περίπατος

Ένας απλός καθημερινός περίπατος θα σε βοηθήσει να πάρεις καθαρό αέρα και να σκεφτείς τα πράγματα καθαρά όταν το μόνο που σκέφτεσαι είναι να επικοινωνήσεις μαζί του. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλης διάρκειας όμως το να κινήσεις λίγο το σώμα σου από το κρεβάτι και να αλλάξεις παραστάσεις είναι σημαντικό.

2ήμερη Εξόρμηση

Ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο, σε έναν κοντινό ή μαρκινό προορισμό, θα σου δώσει την πνοή που χρειάζεσαι. Το να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο, να συχνάζεις στα ίδια μαγαζιά και να περνάς τακτικά τους δρόμους τους οποίους περνούσες με το πρώην ταίρι σου είναι βασανιστικό και αν νιώθεις ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα διάλειμμα για να πάρεις δυνάμεις οργάνωσε ένα μίνι ταξίδι. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι πολύ καλός μπορείς να επισκεφθείς έναν κοντινό παραθαλάσσιο προορισμό και να περιπλανηθείς στους δρόμους της άγνωστης πόλης. Βγάλε φωτογραφίες, δοκίμασε νέα φαγητά και δημιούργησε όμορφες στιγμές μόνος σου. Θυμήσου πως μπορείς να κάνεις και συ ευτυχισμένο τον εαυτο σου.

Μίλα σε έναν Ψυχολόγο

Το να πας σε κάποιον ψυχολόγο για να προλάβεις καταστάσεις και να ανακουφιστείς από τις άσχημες σκέψεις σου, δεν είναι κακό. Ίσα ίσα μόνο καλό θα σου κάνει να μιλήσεις, να κλάψεις και να πάρεις μία γνώμη από έναν εξειδικευμένο ψυχοθεραπευτή. Κάποιες φορές αν δεν ακούσαμε τα κατάλληλα λόγια μας είναι αδύνατο να ξεχάσουμε και να αποδεχτούμε την αλήθεια. Ο ψυχαναλυτής Dr. Γρηγόρης Βασιλειάδης μπορεί να αναλάβει κάθε περίπτωση και να σε κάνει να λύσεις κάθε σου πρόβλημα.

Δες τους Φίλους σου

Μην παραλείπεις να έχεις επαφές με τους φίλους και την οικογένεια σου. Αυτό το αίσθημα που νιώθεις, πως δεν θέλεις να βρεθείς μαζί τους γιατί δεν νιώθεις καλά ψυχολογικά και πως δεν θα περάσουν καλά, πρέπει να το εξαφανίσεις. Οι άνθρωποι σου περνούν καλά όταν εσύ είσαι καλά. Κάποιος που νοιάζεται για σένα δεν είναι καλά όταν τον αποφεύγεις και δεν μοιράζεσαι μαζί του τα προβλήματα σου. Για αυτό σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τους σπίτι σου.

Βρες Νέα Χόμπι

Το να έχεις ευχάριστα χόμπι και ασχολίες είναι σημαντικό καθώς έτσι θα μπορείς να χαλαρώνεις και να ξεχνιέσαι και στην καθημερινότητα σου. Τα στατιστικά μάλιστα έχουν δείξει πως ο χορός είναι αυτός που κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους και τα προβλήματα και να ζουν την στιγμή. Για αυτό αν σου αρέσει έστω και λίγο, πάρε την απόφαση και ξεκίνα.

loading...