Τρανς δάσκαλος/δασκάλα: Τα 3χρονα παιδιά πρέπει να διδάσκονται για το σεξ, vid


 Ένας αυτοπροσδιοριζόμενος τρανς δάσκαλος κατήγγειλε το νομοσχέδιο της Φλόριντα που απαγορεύει την διδασκαλία των παιδιών σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα και τις σεξουαλικές πράξεις από το νηπιαγωγείο έως την τρίτη τάξη.


Το βίντεο που ανακαλύφθηκε από το Libs of Tik Tok δείχνει μια πρασινομάλλα τρανς δασκάλα να ισχυρίζεται ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να διδάσκονται για το σεξ επειδή είναι αρκετά ώριμα για να μάθουν για τέτοια θέματα.


«Γεια, είμαι queer δάσκαλος και 1000% δεν υποστηρίζω αυτό το νομοσχέδιο», λέει η δασκάλα, αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τα Γονικά Δικαιώματα στην Εκπαίδευση . «Το νομοσχέδιο είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να στιγματιστεί η LGBTQ+ κοινότητα».


«Τα παιδιά από 3 και 4 ετών γνωρίζουν πραγματικά την ταυτότητα φύλου τους, ακόμα και αν δεν μπορούν να εκφραστούν για αυτήν. Η ετεροφυλοφιλία διοχετεύεται στα παιδιά μας σε καθημερινή βάση σε πολύ νεαρή ηλικία, μέσω των μέσων ενημέρωσης, μέσω των βιβλίων και των ταινιών».


Η τρανς δασκάλα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να μάθουν το σεξ και το φύλο είναι απλώς ομοφοβικοί και τρανσφοβικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια :