ΑΚΚΕΛ: Την ουκρανική ναρκοθέτηση στην Μαύρη Θάλασσα την πρότειναν οι Βρετανοί από το 2014 – ΕΓΓΡΑΦΟ

Μεγάλα προβλήματα δημιουργούν οι νάρκες που «εμφανίστηκαν ξαφνικά» στην Μαύρη Θάλασσα με κίνδυνο κάποιες να «γλυστρίσουν» και να βγουν μέχρι και το Αιγαίο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας. Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει βρετανικό παρακρατικό έγγραφο που διέρευσε μετά από hacking στο εσωτερικό δίκτυο της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ, της περιβόητης και σεσημασμένης Integrity Initiative (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html), το οποίο συντάχθηκε στις αρχές του 2014 από τον ιδρυτή-διοικητή της, τον Chris Nigel Donelly (CND) ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος για μερικούς Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Αυτός από το 2014 πίεζε οι Ναζί πραξικοπιματίες να λάβουν τέτοια μέτρα ναρκοθέτησης, μεταξύ και άλλων.

Το έγγραφο που διέρευσε στα τέλη του 2018 (αρχείο “00 Military measures.pdf”) είναι χαρακτηριστικό για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν οι Βρετανοί παρακρατικοί το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν μαζί με τους Αμερικανούς. Από το 2014 καλούσε σε ακραία μέτρα κατά της Ρωσίας τα οποία προφανώς θα μπορούσαν να εξουδετερωθούν από τη Ρωσία, αλλά θα είχαν ήδη προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση ίσως και αιματοκύλισμα. Ίσως όμως αυτός να ήταν και ένας στόχος των Βρετανών.

Το έγγραφο που παραθέτουμε στη συνέχεια μεταφρασμένο, μαζί με φωτογραφία του πρωτοτύπου αγγλικού, προτείνει καθαρά στους Ουκρανούς να τοποθετήσουν νάρκες γύρω από την Κριμαία χωρίς βέβαια να λαμβάνει υπόψη τους κινδύνους που θα είχαν προκληθεί αν αυτές οι νάρκες είχαν παρασυρθεί. Αυτό ακριβώς που έχει γίνει σήμερα και διαρκώς ακούμε και διαβάζουμε για ξέμπαρκες νάρκες, οι οποίες ευτυχώς μέχρι στιγμής από ότι γνωρίζουμε τουλάχιστον δεν έχουν παρασυρθεί στο Αιγαίο.

Γράφει επίσης και για τον επικοινωνιακό τομέα όπου το ουκρανικό πραξικοπηματικό καθεστώς, που τότε είχε αρχίσει να εγκαθίσταται, δεν τα πήγαινε καλά σύμφωνα με τον Donelly «Η κυβέρνηση χρειάζεται μια στρατηγική επικοινωνιακή εκστρατεία – μέχρι στιγμής όλα προέρχονται από τη Μόσχα». Αυτό έχει υλοποιηθει το 2022 με πάνω από 100 συμβούλους ή εταιρίες «επικοινωνίας» κυρίως των ΗΠΑ, Βρετανίας και κάποιες από Ε.Ε. που αλλοιώνουν την αντίληψη της πραγματικότητας και συμμετέχουν στο φίμωμα κάθε άλλης φωνής που παρουσιάζει αληθινά, πραγματικά γεγονότα και όχι επικοινωνιακά μαγειρέματα.

——————————– Η μετάφραση του εγγράφου ——————————–

Στρατιωτικά μέτρα

CND 01 03 2014

[Ο συντάκτης είναι ο Chris Nigel Donelly – CND, ο ουσιαστικός Διοικητής της παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative η οποία χρηματοδοτήθηκε από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας της Βρετανίας]

Αυτή τη στιγμή η νέα «κυβέρνηση» στο Κίεβο δεν είναι σε θέση να σκεφτεί με όρους στρατιωτικής πραγματικότητας, όπως μπορεί και κάνει ο Χριτσένκο [Anatoliy Hrytsenko, πρώην Υπουργός Άμυνας επί της Τιμοσένκο]. Δεν καταλαβαίνουν την στρατιωτική ισχύ και τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει. Δεν γνωρίζουν αν εκδίδουν εντολές, αν σε αυτές οι εντολές θα υπακούσει ή όχι ο ουκρανικός στρατός. Είναι σαν ένα κουνέλι στους προβολείς του αυτοκινήτου.

Αν ήμουν υπεύθυνος θα φρόντιζα να εφαρμοστούν τα παρακάτω όσο το δυνατόν γρηγορότερα

1. Δημιουργήστε μία ζώνη αποκλεισμού στον Κριμαϊκό Ισθμό και στην ακτή βόρεια της Κριμαίας με στρατεύματα και νάρκες

2. Ναρκοθετήστε το λιμάνι/κόλπο της Σεβαστούπολης [Τότε η Κριμαία και η ειδικά η Σεβαστούπολη ήταν το θέμα που «έκαιγε» τους Ναζί πραξικοπηματίες. Αυτά που δεν πρόλαβαν να εφαρμόσουν το 2014 τα εφαρμόζουν το 2022]. Μπορεί να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας ένα οχηματαγωγό αν δεν έχουν ειδικά σκάφη ναρκοθέτησης. Δεν χρειάζονται πολλές νάρκες για να είναι αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαν εύκολα να αγοράσουν μερικές νάρκες.

3. Απογειώστε την αεροπορία τους και ενεργοποιήστε όλες τις αεροπορικές τους άμυνες. Αν δεν μπορούν να πετάξουν τα Migs στο αεροδρόμιο στην Κριμαία θα πρέπει να καταστραφούν ως χειρονομία ότι αντιμετωπίζουν την κατάσταση με σοβαρότητα. Η μετάβαση σε «ζωντανοί ηλεκτρονικά» θα ανησυχήσει τους Ρώσους καθώς οι Ουκρανοί έχουν το ίδιο ηλεκτρονικό κιτ. Αν οι Ρώσοι το παρεμβάλουν, παρεμβάλουν και το δικό τους κιτ.

4. Η Ουκρανία είχε παλιά μερικά σοβαρά σημαντικά όπλα, όπως ένα μεγάλο αντιδορυφορικό όπλο μικροκυμάτων. Αν το έχουν ακόμα, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.

5. Η κυβέρνηση χρειάζεται μια στρατηγική επικοινωνιακή εκστρατεία – μέχρι στιγμής όλα προέρχονται από τη Μόσχα. Πρέπει να διατυπώσουν ένα μακροπρόθεσμο όραμα που θα εμπνεύσει τους ανθρώπους, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Χωρίς αυτό, για τί να παλέψουν οι άνθρωποι;

6. Θα πρέπει να ζητήσουν από τη Δύση τώρα να αρχίσει να προμηθεύει Πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Υπάρχουν πολύ διαθέσιμο λόγω του ήπιου χειμώνα.

Προσπαθώ να περάσω αυτό το μήνυμα

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

13/4/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...