Αλβανός παρίστανε τον Πακιστανό και ΒΙΑΣΕ ΑΓΡΙΑ ανήλικο κοριτσάκι στον Κορυδαλλό! Τον είχε αφήσει ελεύθερο η Αστυνομία και τον ξανασυνέλαβε

 Συνελήφθη στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα ο δράστης του φρικτού βιασμού της 17χρονης μαθήτριας στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο Αλβανό ο οποίος παρίστανε τον Πακιστανό στις συνομιλίες του με την νεαρή κοπέλα.

Γνώρισε μέσω Instagram 17χρονη μαθήτρια, την παρέσυρε σε γκαρσονιέρα στον Κορυδαλλό και αφού δυνάμωσε τον ήχο της τηλεόρασης στο τέρμα, για να μην ακούγεται, την βίασε.

Μετά την πράξη του και έχοντας αφήσει το «γενετικό του αποτύπωμα» στην μπλούζα της μικρής και το σώμα της, την ανέβασε στο μηχανάκι και την επέστρεψε στο σπίτι της, απειλώντας την να μην πει τίποτα, καθώς μόλις έχει αποφυλακιστεί…

Ο 30χρονος εμφανιζόταν με ψευδώνυμο στα social media. Έπεισε την κοπελίτσα να συναντηθούν στις 21:30 έξω από το σπίτι της για να πάνε μια βόλτα.

Την πήρε με ένα μηχανάκι και την οδήγησε σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου την θώπευε άγρια με την κοπέλα να του ζητά να σταματήσει και να την πάει στο σπίτι της.

Η ώρα πήγε 22:10. Ο δράστης φυσικά δεν την επέστρεψε σπίτι, αλλά την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα! Κλείδωσε την πόρτα, έβαλε στη διαπασών την τηλεόραση, γδύθηκε και όρμησε πάνω στην ανήλικη.

Μάταια αντιστάθηκε η κοπέλα.

Μόλις την άφησε σε κατάσταση σοκ, μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε τον βιασμό της. Μάλιστα έδωσε περιγραφή του Πακιστανού και το προφίλ που χρησιμοποιεί στο instagram! Η μπλούζα της με το βιολογικό αποτύπωμα του δράστη κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση.

loading...