Y.N.Harari σε Α.Παπαχελά: «Ένας αλγόριθμος της κυβέρνησης θα μας λέει από τα 12 μας αν είμαστε ομοφυλόφιλοι» – BINTEO

 Σόκαρε εκ νέου ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ – «Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Δηλώσεις-σοκ έκανε ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ ενώπιων του Έλληνα δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά. 

Ο Harari μίλησε για την πανδημία του Covid-19 και το πώς αυτή αλλάζει τον κόσμο μας και αφού απέρριψε την πιθανότητα να έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο, «είναι εύκολο να λες ότι ο Covid-19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο από δισεκατομμυριούχους», είπε χαρακτηριστικά, έριξε… «βόμβες».

Ο Yuval Noah Harari είπε ότι «πρέπει να παρακολουθούμε τους ανθρώπους κάτω από το δέρμα τους» και μέσα από αυτό τον τρόπο θα μπορούν να τους δίνουν χρήσιμα δεδομένα για τη ζωή τους.

Ποια είναι αυτά; Ο ίδιος ανέφερε ένα παράδειγμα λέγοντας: «Εγώ κατάλαβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος στα 21 μου και σκέφτομαι πώς δεν το είχα καταλάβει όταν ήμουν 15-16 ετών. Σε λίγα χρόνια ένας αλγόριθμος της Microsoft, της Amazon ή της κυβέρνησης θα μπορεί να το γνωρίζει από τα 12-13 μας». 

Ο συγγραφέας πρόσθεσε επίσης ότι «σε μερικές δεκαετίες θα λέμε ότι ο κορωνοϊός ήταν η στιγμή που ο κόσμος έγινε ψηφιακός και συμφωνήσαμε να μας παρακολουθούν όλη την ώρα, όχι μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, αλλά και στις δημοκρατίες. Είναι η στιγμή που η παρακολούθηση πέρασε κάτω από το δέρμα. Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. 

Η μεγάλη εικόνα αυτού που συμβαίνει είναι ότι πλέον μπορείς να χακάρεις τους ανθρώπους. Το πιο σημαντικό δεδομένο είναι αυτό που σκέφτεσαι». 

Δείτε την ομιλία του: 

loading...