Έξω φρενών η Σοφία Μουτίδου με τα μέτρα κορωνοϊού: “Δεν μου επιτρέπουν να δω τον πατέρα μου…Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό;” (vid)


 
Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει ότι δεν επιτρέπουν σε εκείνη και την κόρη της να δουν μαζί τον πατέρα της που είναι στο γηροκομείο.

«Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια, πρέπει να του το συστήσω» αναφέρει η ηθοποιός και συγκλονίζει.


H γνωστή ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο καταγγέλλει πως δεν την αφήνουν να δει μαζί με το παιδί της τον πατέρα της, ο οποίος πάσχει από άνοια, εξαιτίας των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας.


«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας ένας, με βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» λέει -μεταξύ άλλων- η Σοφία Μουτίδου και προσθέτει:


«Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους, χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό»;


Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε η Σοφία Μουτίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια :