Περήφανοι Αμερικανοί ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: Αυτοί που ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΙ ΡΩΣΙΚΟ, vid


 Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει κρυφή

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ μεταδίδουν πως οι ίδιοι άνθρωποι που λογοκρίνουν τους Αμερικανούς που αντιδρούν, λογοκρίνουν τώρα όσους μιλούν υπέρ της Ρωσίας!


Το παρακάτω ρεπορτάζ αναφέρει:


 «Λένε ότι ‘‘θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε το ΝΑΤΟ, ακόμη και  αν αυτό σημαίνει πυρηνικό πόλεμο’’. Έχετε τρελαθεί τελείως; Έχετε χάσει τα μυαλά σας;


Προσπαθώ να αντλήσω όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές οπτικές γωνίες και απόψεις και από κάθε διαφορετική πτυχή και οπτική γωνία για το θέμα της Ουκρανίας.


Και μετά βλέπεις ότι η μεγάλη τεχνολογία και η κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλοι ζητούν την απαγόρευση όλων των ρωσικών επικοινωνιών από το Διαδίκτυο.


Λοιπόν πώς θα αποκτήσετε μια ακριβή εικόνα του τι συμβαίνει;;; Πώς θα μπορέσετε να έχετε μια δίκαιη προοπτική του τι συμβαίνει;;;


Να απαγορεύουν σε μια ολόκληρη χώρα να επικοινωνεί με τον κόσμο;


Αυτή η αριστερά της Αμερικής η οποία ισχυρίζεται για διακρίσεις όλη την ημέρα, που κραυγάζει για διακρίσεις, τώρα η Ρωσία και οι Ρώσοι είναι αυτοί που υφίστανται τις περισσότερες διακρίσεις στον πλανήτη και το γιορτάζουν.


Ξεσκίστε τη Ρωσία, κλείστε τους, βομβαρδίστε τους, δηλητηριάστε τους, χτυπήστε τους με βιολογικό όπλο,


Οι φτωχοί Ουκρανοί, ω! Αγαπώ κάθε Ουκρανό, είναι οι καλύτεροι άνθρωποι που υπήρξαν ποτέ, ω! Ουκρανία! Στηρίζω την Ουκρανία.


Δεν με νοιάζει που τα ΜΜΕ μου λένε να μισώ τους Ρώσους, έτσι μισώ τους Ρώσους και ήδη μισώ τους λευκούς, έτσι λοιπόν μισώ τους Ρώσους ακόμα περισσότερο.


Αυτή η αρκούδα θα σας επιτεθεί και θα ξεσκίσει το πρόσωπό σας και θα σας σκίσει από άκρη σε άκρη και μετά ίσως σας ταΐσει τα μικρά της».


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :