TOP SECRET: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Τα αίτια και η αφορμή της σημερινής κρίσης στο ουκρανικό ζήτημα.Τα αίτια…
Πριν από 30 χρόνια, κατέρρευσε η ΕΣΣΔ, Οι Αγγλοσάξονες δράττοντας

την ευκαιρία εξαπέλυσαν την επίθεσή τους και έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν την ίδια τη Ρωσία και άλλες χώρες του μετασοβιετικού χώρου άρχισαν να προετοιμάζουν και να εργαλειοποιούν άλλες χώρες του μετασοβιετικού χώρου γι αυτό.

Η Ουκρανία δεν αποτελεί εξαίρεση. Το πρώτο βήμα προς την εθνικιστικοποίηση της Ουκρανίας μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ έγινε το 2004, κατά τη διάρκεια της «πορτοκαλί επανάστασης», όταν ο πράκτορας των ΗΠΑ Βίκτορ Γιούσενκο τέθηκε στην εξουσία στην Ουκρανία. Τότε ξεκίνησε μια συνολική ιδεολογική εργασία σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Ουκρανίας. 

Η ιδεολογία της ολοκληρωτικής ρωσοφοβίας επιβλήθηκε στην ουκρανική κοινωνία. Επιβλήθηκε το θέμα του Holodomor, η εξύμνηση του Bandera και του Shukhevych κ.λπ.

Παράλληλα ξεκίνησε η επεξεργασία της Γεωργίας και άλλων χωρών του μετασοβιετικού χώρου. Θυμόμαστε πώς τελείωσε η Γεωργία, αλλά τελείωσε;

Η τελευταία συγχορδία στην προετοιμασία της Ουκρανίας ως όπλο κατά της Ρωσίας ήταν το πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο και η σφαγή των περιοχών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας που δεν αποδέχονταν την ιδεολογία της ρωσοφοβίας και του ουκρανικού ναζισμού, που οδήγησε στον πόλεμο στο Ντονμπάς.

Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία υπέμεινε απειλές από τις δυτικές μαριονέτες του Κιέβου. Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία έχει υπομείνει τη βεβήλωση της ιστορικής μνήμης και τη μνήμη της Μεγάλης Πατριωτικής Νίκης. Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία έχει υπομείνει την κακοποίηση όλων των ρωσόφωνων κατοίκων της Ουκρανίας και την εξόντωση του ρωσικού λαού του Ντονμπάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...