Το tik tok… αποκάλυψε τα κρυμμένα όπλα στο εμπορικό κέντρο που βομβάρδισαν οι Ρώσοι – ΒΙΝΤΕΟ

 Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο Ουκρανού πολίτη στο TikΤok πρόδωσε τα όπλα στο εμπορικό κέντρο του Κιέβου

Το εμπορικό κέντρο στην ουκρανική πρωτεύουσα επλήγη από τους Ρώσους, προκαλώντας τον θάνατο 8 ανθρώπων

Ένα βίντεο Ουκρανού στο TikTok, που έπεσε στα χέρια των Ρώσων, πρόδωσε τις κινήσεις των συμπατριωτών του και οδήγησε στο βομβαρδισμό του εμπορικού κέντρου στο Κίεβο το βράδυ της Κυριακής.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται τα φορτηγά των Ουκρανών που μετέφεραν τα πυρομαχικά να μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο στο Κίεβο.

«Δεν το έκανα επίτηδες»

Ο ίδιος είπε: «Δεν το έκανα επίτηδες, είδα τα τανκ και τα όπλα που έμπαιναν στο εμπορικό κέντρο, εντυπωσιάστηκα και το ανέβασα, τυχαίνει να μένω απέναντι».

Ο χρήστης του TikTok δεν κατάλαβε ότι είχε αποκαλύψει ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά μυστικά του Κιέβου και για κακή του τύχη, αυτό το βίντεο περιήλθε στη κατοχή των Ρώσων που σχεδίαζαν εδώ και μέρες το χτύπημα στο εμπορικό κέντρο Retroville.

Μάλιστα, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες δημοσίευσαν το βίντεο που ομολογεί ο Ουκρανός.

 

 Οι Ρώσοι χτύπησαν το εμπορικό με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Η Ρωσία ανέφερε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι χρησιμοποίησε υψηλής ακριβείας πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να πλήξει εμπορικό κέντρο στο Κίεβο, το οποίο – όπως και αποδείχθηκε – είχε μετατραπεί από τον ουκρανικό στρατό σε αποθήκη πυρομαχικών.

Το εμπορικό κέντρο στην ουκρανική πρωτεύουσα επλήγη αργά το βράδυ της Κυριακή, προκαλώντας τον θάνατο 8 ανθρώπων, καθώς και μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και αυτοκίνητα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

loading...