ΑΡΘΡΟ spoof – ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ COVID ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (αποκλειστικό ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ)

 Σύμφωνα με τους κοριούς μου στο μέγαρο Μαξίμου κηπουρός βλέποντας τους επικεφαλείς του πολιτικού προσωπικού της χώρας να προσέρχονται σε σύσκεψη με σκοπό να ρίξουν στην οικονομική ανέχεια χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο της Υγείας (που επειδή φοβούμενοι για την υγεία τους αρνούνται να κάνουν άγνωστο αριθμό εμβολίων με άγνωστες παρενέργειες) πήρε το θάρρος κι έριξε την συμβιβαστική ιδέα:

Γιατί να μην δημιουργηθούν covid-vaccinated free zones δηλαδή πτέρυγες ή και ολόκληρα νοσοκομεία ατόμων που δεν έχουν εμβολιαστεί;

Εκεί οι ανεμβολίαστοι νοσηλευτές (που βρίσκεται σε αναστολή κι αναγκαστική αργία αποδυναμώνοντας το εθνικό σύστημα υγείας) θα εξυπηρετούν ανεμβολίαστους ασθενείς (που κατά προτίμηση θα ανατίθεται σ’ αυτούς).

Αυτή η λύση έχει και το επιπλέον πλεονέκτημα ότι έτσι θα μπορεί να υπάρξει μια ευθεία σύγκριση των δύο καταστάσεων ώστε να εξαχθούν πραγματικά επιστημονικά συμπεράσματα.

Ο πρωθυπουργός ακούγοντας την πρόταση γούρλωσε τα μάτια του, έκανε 5 τικ σε ισάριθμα δευτερόλεπτα κι απάντησε:

Αυτό είναι που η Νέα Τάξη Πραγμάτων φοβάται πάνω απ’ όλα!

Έχεις ακούσει τη λύση που προτείνεις να εφαρμόζεται πουθενά στον κόσμο;

Η δουλειά του πολιτικού προσωπικού προτεκτοράτων δεν είναι να έχουν πρωτότυπες ιδέες, αλλά να υλοποιούν αποφάσεις ειλημμένες αλλού!

Αν κάναμε αυτό που λες, πώς θα εκβιάζαμε το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό (που σε μεγάλο ποσοστό έκανε το εμβόλιο για να μην χάσει τη δουλειά του);

Πώς θα εκβιάζαμε τους πάντες;

Την επόμενη μέρα ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί κι εκπαιδευόμενοι θα ζήταγαν τις δικές τους σχολικές αίθουσες και δεν θα έμενε ούτε τουαλέτα για εμβολιασμένους σε σχολεία και πανεπιστήμια!

Σύντομα το φαινόμενο θα γενικευόταν και ούτε οι πιο αγαθιάρηδες βακκινάκηδες δεν θα έκαναν το εμβόλιο (δεν μιλάω για εμάς… εμείς κάνουμε μόνο νεράκι ούτως ή άλλως).

Ακόμα και τώρα οι μεγαλοδημοσιογράφοι στα κανάλια αν και παρουσιάζουν επιλεκτικά και μονόπλευρα γεγονότα απόψεις και πρόσωπα με το ζόρι κατορθώνουν να τρομοκρατούν το ένα τρίτο του πληθυσμού που μας χρειάζεται για να παίρνουμε αυτοδυναμία τις εκλογές!

Αν γίνει ‘πραγματική επιστημονική έρευνα’ πώς θα κάνουν την προπαγάνδα τους;

Και παίρνοντας το γνωστό περισπούδαστο ύφος του ο πρωθυπουργός κατέληξε:

Οι κατευθύνσεις που έχω από τους ακατανόμαστους προϊσταμένους μου είναι σαφείς…

Όσο περισσότεροι νεκροί παρουσιάζονται (από μια αρρώστια που χτυπάει τους γέρους) τόσο καλύτερα, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι (και κυρίως τα παιδιά) να κάνουν τα διαδοχικά εμβόλια που είναι ο αντικειμενικός σκοπός.

Γι’ αυτό είσαι κηπουρός κι είμαι πρωθυπουργός!

Γύρνα στη δουλειά σου να πάω στη δικιά μου.

https://fantastikanea.blogspot.com/p/2111241800.html

loading...