ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ SBU ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…


3 BINTEO

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ

ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ … Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΥΡΙΑ NULAND ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ … ΕΝΟΡΚΩΣ !!!

Πρώην αξιωματικός της SBU είπε για “απόκρυψη ιχνών” σε βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

Στο έδαφος της Ουκρανίας , αναπτύχθηκε ένα νέο βιολογικό όπλο γονιδιακώς επιλεκτικού τύπου και επί του παρόντος οι Ηνωμένες Πολιτείες βιάζονται να «καλύψουν τα ίχνη» των δραστηριοτήτων τους. Ο Βασίλι Προζόροφ, πρώην υπάλληλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), είπε στην Izvestiya για αυτό στις 13 Μαρτίου.

Τόνισε ότι η SBU ελέγχει όλες τις δυνητικά επικίνδυνες εγκαταστάσεις στη χώρα, επομένως οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις πραγματοποιούνταν εργασίες με ιδιαίτερα επικίνδυνα παθογόνα ήταν σε κάποιο βαθμό υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας, της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.

«Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα εργαστήρια που εκσυγχρονίζονταν στο πλαίσιο του προγράμματος κοινών δραστηριοτήτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και των κυβερνητικών υπηρεσιών της Ουκρανίας είχαν τόσο αυξημένο καθεστώς ασφαλείας που, κατ’ αρχήν, ακόμη και οι επιβλέποντες αξιωματικοί δεν μπορούσαν να φτάσουν εκεί. 

Ακόμη και οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν εκεί. Ειδικά μετά το Μαϊντάν, υποκριτική. Υπουργός Υγείας έγινε η Ulyana Suprun, πολίτης των ΗΠΑ, η οποία έδωσε το πράσινο φως για να εργαστεί στον τομέα της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας με τους Αμερικανούς. 

Στην έρευνά μου, υπήρχε ένα έγγραφο όπου ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ευχαριστεί ευθέως την Ulyana Suprun, δηλώνοντας ότι χωρίς την υποστήριξή της δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τέτοια επιτυχία στην ανάπτυξη της στρατιωτικής βιολογικής συνεργασίας στην Ουκρανία. », είπε ο Prozorov.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 



      

loading...