ΥΠOΚΛΙΘΗΚΑΝ!!! Οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να αγοράζουν ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ από Ρωσία – Ορμάει στην ρωσική αγορά και η ΙΝΔΙΑ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια ώρα πιέζουν την Ευρώπη να έρθει σε ενεργειακή ρήξη με την Μόσχα για να φτωχύνει…

Οι ΗΠΑ θέλουν να συνεχίσουν να αγοράζουν πετρέλαιο από την Ρωσία, ενώ την ίδια ώρα σπρώχνουν την Ευρώπη σε ενεργειακή ρήξη με την Ρωσία, προκειμένου να φτωχύνει και να οδηγηθεί στο άρμα της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ η Γερμανία έχει εγκαταλείψει τον αγωγό Nord Stream 2, οι ΗΠΑ συνεχίζουν να εισάγουν ρωσικό πετρέλαιο και δεν δείχνουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τις εισαγωγές. Οι κυρώσεις τους κατά της Ρωσίας παρακάμπτουν πλήρως τον ενεργειακό τομέα, καθώς στην Ρωσία βρίσκονται όλα τα σημαντικά αποθέματα.

Δείτε την εκπρόσωπο του προέδρου Μπάιντεν, Τζεν Ψάκι, να το παραδέχεται:

Την ίδια ώρα, ενώ οι Δυτικοί βάζουν… κυρώσεις στην Ρωσία, η Ινδία του περίπου 1,4 δισεκατομμυρίου ανθρώπων, αναζητά αποτελεσματικά εργαλεία για να παρακάμψει τις τελευταίες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσία, καθώς το Νέο Δελχί θέλει να συνεχίσει το εμπόριο με τη Μόσχα, αναφέρουν ινδικά μέσα ενημέρωσης.

Μεταξύ των επιλογών που φέρεται να εξετάζονται είναι οι διακανονισμοί μέσω ξένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που δεν λειτουργούν σε χώρες που έχουν υποστηρίξει τα τιμωρητικά μέτρα κατά της Ρωσίας, η δρομολόγηση πληρωμών μέσω μικρών Ρώσων δανειστών που δεν επηρεάζονται από την απαγόρευση του SWIFT και η ενίσχυση της συμφωνίας ρουπίας-ρούβλι.

loading...