GEWKWN: Η εθνική προδοσία είναι πολύ μεγάλη, και είναι μόνο η αρχή!

Ο Ελληνισμός πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται!  Η εθνική προδοσία είναι πολύ μεγάλη και είναι μόνο η αρχή!  Για ακόμα μια φορά η ηγεσία της χώρας με την συνεργασία των κομμάτων και των αρχιερέων έχουν προδώσει τον Ελληνισμό,  θυμάστε τι είπε κάποτε ένας ‘’ ελληνας’’ πολιτικός;  

’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ‘’ελληνες και τουρκοι πολιτικοι’’

Από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ο Γέροντας μου:  ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ……..’’ Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά….’’

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!  Μισούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, στόχος τους είναι η κατάργηση της ελευθερίας και της πίστης μας.

Πως τα καταφέραμε ένας λαός με ένδοξο παρελθόν να έχουμε καταλήξει να συντηρούμε ένα διαλυμένο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του λαού και απεργάζεται την καταστροφή του Έθνους ….

 Η Δικαιοσύνη (Πόνος) Έρχεται!  Κανείς δεν θα γλυτώσει,  σύντομα θα λογοδοτήσουν όλοι! Μεταξύ τους επικρατεί ΠΑΝΙΚΟΣ διότι έχουν καταλάβει ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι!  Αλλά να θυμάστε, η εθνική (ΠΡΟΔΟΣΙΑ) είναι μόνο η αρχή! Μετά έρχεται το κτύπημα τον τούρκων στα νησιά και μετά θα έχουμε ΠΕΙΝΑ, μια πείνα που είπαν οι Γέροντες ότι θα είναι χειρότερη από αυτήν του Β’ παγκοσμίου πολέμου…ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ…

Κάποιοι περιγελούσαν τους Γέροντες όταν μας προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για την πείνα και τον παγκόσμιο πόλεμο που δεν έχει καμιά σχέση με τους προηγούμενους, αυτά που θα συμβούν στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο θα είναι συγκλονιστικά, τραγικά, πρωτοφανή και όπως είπε και ένας Γέροντας όσοι μείνουν, σε όση Γη μείνει!!!

Οι προδοτες, οι  διεφθαρμένοι πολιτικοί και τα ΜΜΕ των ψεύτικων ειδήσεων θα τιμωρηθούν όλοι για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας!  Αυτοί οι άνθρωποι ( η πλειοψηφία ) λατρεύουν τον Διάβολο!  Όμως όλοι αυτοί που είναι τώρα οι κυνηγοί  σε λίγο θα γίνουν οι κυνηγημένοι!  ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ …

Στην Ελλάδα δεν θα μπορούν να επιβιώσουν,  όσοι δεν προλάβουν να φύγουν στο εξωτερικό  θα λυντσαριστούν από τους εξαγριωμένους πολίτες, και οι συγγενείς τους δεν θα μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο!  Θα ντρέπονται και θα φοβούνται.

Εμείς οι Έλληνες θα πάρουμε τη χώρα μας πίσω! Είμαστε έτοιμοι (έστω και λίγοι)  να γίνουμε μάρτυρες της ανάστασης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, έπρεπε να περπατήσουμε μέσα από το σκοτάδι για να μπορέσουμε να δούμε το φως.

Ο ΑΝΡΩΠΟΣ που θα αναλάβει την Ελλάδα, θα είναι άνθρωπος του ΘΕΟΥ, και η αποστολή του για περίπου 6 μήνες η και περισσότερο θα είναι να βοηθήσει τους Έλληνες να σταθούν στα πόδια τους και να επιβιώσουν, δεν έχει καμιά σχέση με τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.  

 

Υπάρχει ακόμη χρόνος να λύσουμε και να καθαρίσουμε τα όπλα μας, να τοποθετήσουμε τις σφαίρες στην θαλάμη, και να περιμένουμε να ακούσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κραυγή.. ΑΕΡΑ…… και να δώσουμε την ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, εναντίων όλων που επιβουλεύονται την πατρίδα μας .

Δεν υπάρχει όμως χρόνος… για όλους εκείνους που πρόδωσαν τον ελληνισμό ….. Δεν υπάρχει χρόνος για αυτούς που πιστεύουν ότι ….. ’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς………..’’

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…….ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ..

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΟΥΝ ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…

Γιατί όμως οι Έλληνες και όχι κανένας άλλος λαός;  θα το μάθουμε αυτό μετά τα γεγονότα όταν όλα θα αποκαλυφθούν, και αμέσως οι εχθροί του ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα διασκορπισθούν, θα φύγουν πανικόβλητοι από εμπρός του……..

loading...