GEWKWN : Η Ουκρανία είναι το κεφάλι του φιδιού…

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, γιατί είναι το κεφάλι του φιδιού της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τα Fake News λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, όλα τα ΜΜΕ μεταδίδουν ομόφωνα ψευδείς ειδήσεις, όπως έκαναν κατά τη διάρκεια του ΙΟΥ.

Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με αυτούς που έχουν σχεδιάσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, αλλά συνεχίζουν να μας κατακλύζουν με Fake News που έχουν σκοπό να διαμορφώσουν την γνώμη του κοινού για τον πόλεμο, λένε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες κλαίνε , λένε ότι ολόκληρες ρωσικές μονάδες εγκαταλείπουν τις θέσεις τους και επιστρέφουν στα σπίτια τους, και μας λένε ότι ορισμένα ρωσικά στρατεύματα παραδίδονται χωρίς κανένα είδος μάχης, το μόνο που δεν λένε είναι την αλήθεια, και όμως………

Ο Τζορτζ Σόρος αναγνώρισε σε συνέντευξή του στο CNN ότι συνέβαλε ενεργά στην ανατροπή του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς το 2014 . ‘’Δημιούργησα ένα ίδρυμα στην Ουκρανία πριν ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία. Το ίδρυμα λειτουργεί από τότε και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα τρέχοντα γεγονότα’’, εξηγεί ο χρηματοδότης που ίδρυσε το International Renaissance Foundation, στην Ουκρανία, ως μέρος των Open Society Foundations , τον Απρίλιο του 1990.

Η εφημερίδα Guardian χαρακτήρισε την Ουκρανία ‘’το πιο διεφθαρμένο έθνος στην Ευρώπη’’ και σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Ernst & Young το 2017, οι ειδικοί θεώρησαν ότι η Ουκρανία είναι η ένατη πιο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Ουκρανία κυβερνάται από έναν κλόουν που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, επίσης Ο Ομπάμα ηγήθηκε των προσπαθειών για την κατασκευή των 30 εργαστηρίων βιοόπλων της Ουκρανίας και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του δημιούργησε πάνω από 300 εργαστήρια βιοόπλων σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία Rosemont Seneca του Hunter Biden του υιού του J. Biden παρείχε κεφάλαια για τις εταιρείες πίσω από τη δημιουργία των εργαστηρίων κατασκευής βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Τα εργαστήρια βιολογικών όπλων που βρέθηκαν από τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία παρήγαγαν ιούς που η Νέα Τάξη σχεδίαζε να εξαφανίσει το 70% του πληθυσμού αυτό το Φθινόπωρο.

Ορισμένα έγγραφα που βρήκε ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία αφορούσαν την συστηματική συνεργασία ουκρανικών επιστημονικών κέντρων με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία και το Ινστιτούτο Friedrich Lofleur στη Γερμανία.

Σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, Ουκρανή βουλευτής είπε: ‘’Δεν παλεύουμε μόνο για την Ουκρανία, αλλά για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη’’, όταν ένας δημοσιογράφος ζήτησε από τον Σόρος το 1994 να περιγράψει την δύναμη και την επιρροή του στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, ο Σόρος απάντησε: ‘’Απλώς γράψτε ότι η πρώην Σοβιετική Αυτοκρατορία τώρα ονομάζεται Αυτοκρατορία του Σόρος’’. (Ο Σόρος αναφερόταν στην Ουκρανία).

Η Ουκρανία είναι έδρα του μεγαλύτερου συστήματος από υπόγειες σήραγγες στον κόσμο 2.500 χλμ τούνελ! ‘’Απαγορεύεται’’ η χαρτογράφηση τους….τι θέλουν να κρύψουν;

Οι σήραγγες είναι παντού στην Ουκρανία, και είναι ένας παράδεισος λαθρεμπόρων.

Μήπως χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων και για τη διακίνηση (εμπορεία) οργάνων και ανθρώπινου ιστού ;

Ο Δρ. Lazariev επικοινώνησε με κλινικές αν μπορούσαν να τους προμηθεύσουν με ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα από έμβρυα ηλικίας 15 έως 27 εβδομάδων….. μια κλινική του έδωσε μάλιστα ένα τιμολόγιο για το προϊόν, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο, προσφέροντας απροσδιόριστη ποσότητα εγκεφαλικού υλικού για 7.750 hryvnya (περίπου 1.800 $).

Ο ιστός έχει υψηλές τιμές επειδή χρησιμοποιείται για ενέσεις βλαστοκυττάρων, ο εμβρυϊκός ιστός έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά ομορφιάς από μάσκες πλακούντα μέχρι λοσιόν και κρέμες.

https://nbscience-com.translate.goog/what-is-fetal-stem-cells-products/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

Η Ουκρανία είναι η κορυφαία χώρα στον κόσμο για την εμπορία ανθρώπων. Τα παιδιά μεταφέρονται λαθραία από αυτή τη χώρα σε κάθε χώρα του κόσμου, πωλούνται και αγοράζονται από τα διεθνή κυκλώματα παιδεραστών.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει δεχτεί μια τρομερή ήττα από τη Ρωσία, όμως δεν θα σταματήσουν εδώ , η μόνη λύση που έχουν είναι να μεταφέρουν τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή με την ελπίδα να εξελιχτεί σε παγκόσμιο πόλεμο………. Και αυτό θα γίνει τελικά

Όσο αφορά τα ΜΜΕ, έπεισαν τους πάντες ότι η Ουκρανία είναι η φτωχή και αδύνατη χώρα και ο κακός είναι ο Πούτιν, που επιτίθεται σε ένα ειρηνικό λαό, όσοι βλέπουν τις ειδήσεις στην τηλεόραση, θέλουν να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και να πάνε να σώσουν την Ουκρανία και να πολεμήσουν δίπλα από τον φτωχό αλλά γενναίο ήρωα ( δισεκατομμυριούχο) της χώρας τον ’’ γίγαντα ‘’ Ζελενσκι , ξαφνικά όλοι ερωτεύτηκαν την Ουκρανία, παρακολουθώντας τις ειδήσεις στα πουλημένα ΜΜΕ.

Και τότε τους χάλασε την προσπάθεια ο πιο σατανικός άνθρωπος στον πλανήτη, ο κομμουνιστής καταστροφέας όλου του πλανήτη ο Τζορτζ Σόρος και είπε ότι πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε την Ουκρανία 100%…..και τότε άρχισαν οι άνθρωποι να συνειδητοποιούν ότι όλα ήταν μια απάτη, κάθε σκηνή που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι καθαρή προπαγάνδα

Η Νέα Τάξη θέλει έναν παγκόσμιο πόλεμο τόσο πολύ, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν τους βγαίνει προς το παρόν στην Ουκρανία, γι’αυτό ετοιμάζονται για την επόμενη φάση, η οποία είναι η Μέση Ανατολή η Ανατολική Μεσόγειος και τουρκική επίθεση στην Ελλάδα. Όλα αυτά πιθανότατα θα συμβούν σύντομα…

loading...