ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ FAKE NEWS του COVID, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ FAKE NEWS για ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ

(Μ.Μ.Ε = Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης)

Χάλασε τα θεάρεστα σχέδια της Δυτικής λυκοσυμμαχίας η εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία, λέει (με δικά του λόγια) ο αμερικανός στρατηγός!

Την Ουκρανία τους, που την χρησιμοποιούσαν σαν “κόκκινο πανί” για να εξωθήσουν την Ρωσσία να επέμβει, ώστε μετά να της επιβάλουν “κυρώσεις”, νομίζοντας ότι η Ρώσσοι ήταν κορόιδα και δεν θα είχαν πάρει τα μέτρα τους, τόσα χρόνια που έβλεπαν τα σύννεφα να ζώνουν τη χώρα τους.

Το έχουν ξαναζήσει αυτό πριν πολλά χρόνια (ολόκληρη την δεκαετία 1930-1939) και ξέρουν να προφυλάσσονται.

Τώρα όμως η προφυλάξεις τους ήταν πιο σοφιστικέ!

Μόλις απείλησαν ότι θα βγάλουν την Ρωσσία από το SWIFT ο Πούτιν ήταν πανέτοιμος να δηλώσει, ότι και αυτός αποσυνδέει το ρούβλι από το δολάριο και το συνδέει απ’ ευθείας με τον χρυσό!

Πανικός στη λυκοσυμμαχία!

Κατάλαβαν ότι τώρα όλος ο δυτικός κόσμος θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο επώδυνο τρόπο, ότι το δολάριο είναι ένα πληθωριστικό παλιόχαρτο, χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό, που διασώζεται ακόμη, με διάφορες κατά καιρούς οικονομικές μπλόφες…

Πάω στην απελπισία τους αντέδρασαν σπασμωδικά, επικηρύσσοντας τον Πούτιν!!

Το μόνο που πέτυχαν ήταν να αποκαλυφτεί η απόγνωση τους, που πήγαν να εφαρμόσουν “κυρώσεις” και … “την άκουσαν”! 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Μπίσμαρκ, ο πρωθυπουργός της Πρωσσίας, που τον 19ο αιώνα πραγματοποίησε και την ενοποίηση των γερμανικών κρατιδίων σε ένα ομόσπονδο γερμανικό κράτος, είχε πει κάτι πολύ σοφό:

– Ξέρω πολλούς τρόπους για να βγάλω τη ρώσσικη αρκούδα από τη φωλιά της, αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τρόπο για να την ξανασπρώξω πίσω…

Δεν τον έχουν διαβάσει προσεκτικά οι διάδοχοί του, μάλλον!

 Μετά τη συμφωνία για την ενιαία Γερμανία ,15 χρόνια τους περίμενε να σταματήσουν πριν την Ουκρανία αλλά νόμιζαν ότι θα τον στριμώχνουν μια ζωή οι αμερικανοί και δεν θα αντιδράσει. Τώρα θα τα υποστούν όλα οι δυτικοί και θα το βουλώσουν γιατί με τις συμφωνίες για τον άνθρακα,το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο,οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να τον σταματήσουν. Οι αμερικανοί θα μεταφέρουν την κρίση στην Ευρώπη όπως είναι μαθημένοι να κάνουν,αλλά οι Γερμανοί είναι οι μόνοι που καταλαβαίνουν από ενέργεια και είναι πιο προσεκτικοί πια απέναντι στις κυρώσεις. Το μεγάλο θύμα θα είναι η Αμερική και το δολάριο. Τετέλεσται.

loading...