Dr. KLAUS SCHWAB Ή ΠΩΣ ΤΟ CFR ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΗ ΒΟΜΒΑ

ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ

Γράφει ο Johnny Vedmore
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η καταγεγραμμένη ιστορία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum – WEF) έχει κατασκευαστεί για να φαίνεται ότι ο

οργανισμός ήταν ένα αυστηρά ευρωπαϊκό δημιούργημα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, ο Klaus Schwab είχε μια ελίτ αμερικανική πολιτική ομάδα που δούλευε στη σκιά και τον βοήθησε στη δημιουργία του παγκοσμιοποιητικού οργανισμού με βάση την Ευρώπη. 

Αν έχετε μια αξιοπρεπή γνώση της ιστορίας του Klaus Schwab, θα γνωρίζετε ότι φοίτησε στο Harvard τη δεκαετία του 1960, όπου θα συναντήσει τον τότε καθηγητή Henry A. Kissinger, έναν άνθρωπο με τον οποίο ο Schwab θα συνάψει φιλία ζωής. Αλλά, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες πληροφορίες από τα χρονικά βιβλία ιστορίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αυτά που σας έχουν πει δεν είναι η πλήρης ιστορία. 

Στην πραγματικότητα, ο Κίσινγκερ θα στρατολογούσε τον Schwab στο Διεθνές Σεμινάριο του Χάρβαρντ, το οποίο είχε χρηματοδοτηθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ. Αν και η χρηματοδότηση αυτή αποκαλύφθηκε τη χρονιά που ο Klaus Schwab έφυγε από το Χάρβαρντ, η σύνδεση πέρασε σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητη – μέχρι τώρα.

Η έρευνά μου δείχνει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν είναι ευρωπαϊκό δημιούργημα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια επιχείρηση που προέρχεται από τους μεγαλοστελέχη της δημόσιας πολιτικής των εποχών Kennedy, Johnson και Nixon της αμερικανικής πολιτικής- όλοι τους είχαν δεσμούς με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations – CFR) και το συναφές κίνημα “Στρογγυλής Τραπέζης” (“Round Table” Movement), με υποστηρικτικό ρόλο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA).

Υπήρχαν τρεις εξαιρετικά ισχυροί και με μεγάλη επιρροή άνδρες, ανάμεσά τους και ο Κίσινγκερ, οι οποίοι θα οδηγούσαν τον Klaus Schwab προς τον απώτερο στόχο τους, την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία των συμμαχικών με την αμερικανική αυτοκρατορία, μέσω της δημιουργίας κοινωνικών και οικονομικών πολιτικών. Επιπλέον, δύο από αυτούς τους άνδρες βρίσκονταν στον πυρήνα της κατασκευής της πάντα παρούσας απειλής του παγκόσμιου θερμοπυρηνικού πολέμου. 

Εξετάζοντας αυτούς τους άνδρες μέσα από το ευρύτερο πλαίσιο της γεωπολιτικής της περιόδου, θα δείξω πώς οι δρόμοι τους θα διασταυρώνονταν και θα συμπλέκονταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, πώς στρατολόγησαν τον Klaus Schwab μέσω ενός προγράμματος που χρηματοδοτούσε η CIA και πώς αποτέλεσαν την πραγματική κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Heinz Alfred Kissinger γεννήθηκε στη Βαυαρία της Γερμανίας στις 27 Μαΐου 1923 από την Paula και τον Louis Kissinger. Η οικογένεια ήταν μία από τις πολλές εβραϊκές οικογένειες που διέφυγαν από τις διώξεις στη Γερμανία και έφτασαν στην Αμερική το 1938. Ο Κίσινγκερ θα άλλαζε το μικρό του όνομα σε Χένρι σε ηλικία 15 ετών, όταν έφτασε στην Αμερική μέσω μιας σύντομης μετανάστευσης στο Λονδίνο. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...