ΜΕΤΑ ΤΟΝ COVID! Τι φοβούνται οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ για τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

 Η Τούλσι Γκάμπαρντ είναι Αμερικανίδα πολιτικός και στρατιωτική αξιωματούχος, η οποία υπηρέτησε ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για την 2η κογκρεσιακή περιφέρεια της Χαβάης από το 2013 έως το 2021.

Αναφέρθηκε στο θέμα των βιολογικών εργαστηρίων (την ύπαρξή τους παραδέχθηκαν επίσημα οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον ), τα οποία, σύμφωνα με την Ρωσία, χρηματοδότησαν οι ΗΠΑ!

Τι λένε λοιπόν μέσα στις ΗΠΑ;;; Πως υπάρχει κίνδυνος, με πρόσχημα τον πόλεμο, να απελευθερωθεί ένας καινούριος, ίσως ακόμα πιο. παθογόνος ιός μετά τον COVID με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα.

Λέει η Γκάμπαρντ:

«Κατηγορηματικά προσπαθούν να το κρύψουν αυτό.

Έχουμε αυτά τα παθογόνα στη μέση μιας εμπόλεμης ζώνης, όχι μόνο σε μια τοποθεσία αλλά παντού στην Ουκρανία!

Ποιός ξέρει τι συμβαίνει σε αυτά τα εργαστήρια.

Το γεγονός ότι συγκαλύπτουν, το γεγονός ότι δεν κάνουν πραγματικά αυτό που πρέπει να γίνει, δείχνει πως θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μια παγκόσμια κρίση με την απελευθέρωση ενός παθογόνου, ενώ μόλις περάσαμε αυτό με τον Covid».


Στο θέμα, από την αμερικανική οπτική γωνία, αναφέρθηκε και ο ΟGlenn Edward Greenwald, Αμερικανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και δικηγόρος, καταγγέλλοντας πως στην Αμερική λογοκρίνονται οι όποιες αναφορές στο θέμα, κάτι που συμβαίνει ήδη και στην Ελλάδα από τους γνωστούς ελεγκτές ειδήσεων.

loading...