ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ COVID-19: ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ COVID-19

Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε από τους «Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία» (Ε.Υ.Ε-www.eyewideopen.org) και το Alarmcall

της Κύπρου(www.alarmcall.org). Το χρονικό διάστημα της κύριας ανάλυσης περιλαμβάνει τα στοιχεία από την έναρξη της επονομαζόμενης «πανδημίας» μέχρι και τις αρχές Μαρτίου του 2022.

Η συγκεκριμένη ανάλυση αποτελεί μία προσπάθεια ώστε να γίνει κατανοητή η συνολική κατάσταση της χώρας μας με τη βοήθεια γραφικών παραστάσεων και παρουσίασης των στοιχείων. 

Επιπλέον, τα δεδομένα που παρέχουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από υγειονομικές υπηρεσίες και οργανισμούς ώστε μετά από λεπτομερή και διεξοδική επεξεργασία, να συνδράμουν στην καλύτερη αντιμετώπιση αντίστοιχων καταστάσεων.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν θα τα βρείτε στο τέλος της ανάλυσης και αφορούν λογικές διαπιστώσεις με βάση τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα. Παρόλα αυτά, παροτρύνουμε τον κόσμο να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα με βάση τα στοιχεία τα οποία παρέχονται και καλούμε να μας αποστείλετε τυχόν διορθώσεις σε περίπτωση που θεωρείτε ότι υπάρχουν λάθη στο τρόπο ανάλυσης και διεξαγωγής των συμπερασμάτων.

Οι πηγές των δεδομένων αναφέρονται στο τέλος του εγγράφου. Αρκετά από τα δεδομένα κυρίως κρατικών πηγών όπως ο ΕΟΔΥ είναι ελλιπή και παρατηρήθηκαν ξαφνικές αλλαγές στο τρόπο καταγραφής, ξαφνική έλλειψη στοιχείων και μη καταγραφή για διαφορετικές περιοχές καθώς και αναντιστοιχία στους αριθμούς σε διάφορες ημέρες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...