ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠ. ΑΜ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Ο COVID-19 ME ΔEIΓMATA KOΡΩNAΪOY KAI H5N1!!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΓΓΡΑΦΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;


BINTEO

Τώρα ο εχθρός είναι ορατός;…

Οι ρωσικές αρχές δια του εκπροσώπου του Υπουργείου Άμυνας ισχυρίζονται ότι βρήκαν στοιχεία ότι στην Ουκρανία αναπτύχθηκε ο ιός Corona σε ένα εργαστήριο.

Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία χρηματοδοτούμενα από το Πεντάγωνο διεξήγαγαν πειράματα για τον ιό Corona 

 Είναι η πρώτη ένδειξη επί ευρωπαϊκού εδάφους ότι αναπτύχθηκε το βιολογικό όπλο του covid19. Aυτός είναι ουσιαστικά και ο πρώτος λόγος του ρώσικου αιφνιδιασμού. Τα κρατικά μέσα της Κίνας μεταδίδουν επίσης την καταγγελία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε την Πέμπτη τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδοτούν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, λέγοντας ότι βρήκαν στοιχεία για αυτό το σκοπό σε ουκρανικά εργαστήρια.

«Ο στόχος αυτής της βιολογικής έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ στην πρωινή του ενημέρωση για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μόσχα έχει ανακτήσει «έγγραφα που υποβλήθηκαν από υπαλλήλους ουκρανικών εργαστηρίων», που παραπέμπουν στη «μεταφορά ανθρώπινων βιοϋλικών που ελήφθησαν στην Ουκρανία σε ξένες χώρες Αυστραλία και τη Γερμανία κατόπιν αιτήματος Αμερικανών εκπροσώπων».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 




loading...