ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Οι Ρώσοι μαζί με τους BRICS πάνε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Παγκόσμιος πόλεμος, παγκόσμια συγκυβέρνηση ή και τα δύο;;;

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ δήλωσε ότι οι χώρες BRICS θα αποτελέσουν την καρδιά της (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ) νέας παγκόσμιας τάξης. Οι BRICS είναι ένας διεθνής πολιτικός οργανισμός των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που αποτελείται από πέντε χώρες: την Βραζιλία, την Ρωσία, την Ινδία, την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και την Νότια Αφρική – ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Εφόσον η Δύση κήρυξε έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, η Μόσχα πρέπει να αναζητήσει ευκαιρίες σε άλλες περιοχές, είπε ο διπλωμάτης!

ερωτηθείς εάν οι χώρες BRICS θα αναλάμβαναν έναν πιο σημαντικό ρόλο στον κόσμο μετά τη σύγκρουση στην Ουκρανία, ο Ryabkov είπε στο RT :

«Με κάθε έννοια… αυτές οι χώρες θα αποτελέσουν τηΝ βάση μιας νέας παγκόσμιας τάξης».

Η Ρωσία εργάζεται για να δημιουργήσει επαφές με οποιαδήποτε χώρα ενδιαφέρεται για συνεργασία, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας. «Αυτό είναι απλώς ένα ακόμη βήμα», είπε, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Κινέζο ομόλογό του Γουάνγκ Γι. Η Ρωσία έχει μια «σταθερή και μακροχρόνια πολιτική οικοδόμησης μιας συνολικής εταιρικής σχέσης με την Κίνα».

Σχετικά με την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να αλλάξει τις συμβάσεις φυσικού αερίου με «μη φιλικές» χώρες σε πληρωμές σε ρούβλια, ο Ριάμπκοφ είπε ότι η Ρωσία δεν αλλάζει τους όρους της σύμβασης, αλλά προστατεύει τα συμφέροντά της.

«Δεν αλλάζουμε τους όρους της συνθήκης, προστατεύουμε τα συμφέροντά μας από ένα τσουνάμι, ένα κύμα εντελώς ανεύθυνων κυρώσεων που μόλις κλόνισαν τα ίδια τα θεμέλια του διεθνούς εμπορίου και του διεθνούς συστήματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: RT.DE, Μόσχα: Οι χώρες BRICS αποτελούν την καρδιά της νέας παγκόσμιας τάξης

Το γεγονός ότι οι δυτικές χώρες έχουν τερματίσει συμβάσεις με την Ρωσία σε διάφορους τομείς «μέσα σε μια νύχτα» είναι ντροπιαστικό, είπε ο Ριάμπκοφ. Η Ρωσία ήταν πάντα ένας αξιόπιστος προμηθευτής και σκοπεύει να συνεχίσει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και τα συμφέροντα της Μόσχας. Ο διπλωμάτης εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους να μην πληρώσουν για το φυσικό αέριο σε ρούβλια και θα βρουν μια δημιουργική προσέγγιση στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, η Ρωσία έχει βγάλει τα συμπεράσματά της από τη ρατσιστική ρωσοφοβία που αναπτύχθηκε πρόσφατα στη Δύση. Αυτά τα αντιρωσικά αισθήματα δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση στην Ουκρανία. Η Δύση απλώς μισεί τη Ρωσία, είπε ο Ryabkov. «Δεν πιστεύουν ότι υπάρχει χώρος για την ανεξάρτητη πολιτική της Ρωσίας και για ανεξάρτητη θέση της Ρωσίας στην παγκόσμια πολιτική σκηνή». Ωστόσο, η Μόσχα θα υπερασπιστεί την ανεξάρτητη ρωσική θέση, πρόσθεσε ο διπλωμάτης.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!! ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;;;

loading...