Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται με Τραγικούς Θεατές Εμάς και τα Παιδιά Μάς!

 Αναρωτιέμαι*1: μετά από πόσα χρόνια θα κοιτάμε πίσω στα χρόνια της Πλανδημίας 2020-2022 και θα σκεφτόμαστε όλοι ακριβώς αυτά που σκεφτόμαστε για το κυνήγι των μαγισσών, το Άουσβιτς και το Νταχάου των Ναζί, την εξόντωση των Ινδιάνων από τους δήθεν πολιτισμένους Ισπανούς κλπ; Διότι εδώ, εκτός των εκατοντάδων συμπερασμάτων που προκύπτουν από αυτό το πλανητικό ανέκδοτο που ζούμε, και που το ζούμε ενάντια στη θέλησή μας, προκύπτει ακόμα ένα συμπέρασμα:

όταν η Εξουσία, είτε Θρησκευτική, είτε πολιτική, είτε στρατιωτική, είτε επιστημονική, αποφασίζει να αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα, και να φέρει δυστυχία, βασανιστήρια, κοινωνικό διχασμό, προσωπικές τραγωδίες και δράματα, εσωτερική σχάση, περιττά διλήμματα που πάντοτε μετατίθενται από την Εξουσία στον λαό, αντί να αναλάβει η Εξουσία την αληθινή της ευθύνη και να λύσει τις αντιφάσεις της ζωής μόνη της, και όχι να πετάξει το μπαλάκι των καυτών προβλημάτων στην όπως πάντα αδαή, αμόρφωτη και απροετοίμαστη κοινωνία*2, και μάλιστα με περίσσεια ικανοποίηση, ηδονή και αυταρχισμό κάθε φορά, και το χειρότερο, να μηδενίσει την ελευθερία, τα αυτονόητα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου,

όταν λοιπόν αποφασίσει η εκάστοτε Εξουσία ανά τους αιώνες να επιτεθεί με έναν νέο τρόπο κάθε φορά, στους λαούς του κόσμου, κάθε φορά ο λαός ηττάται, ψαρώνει, χάφτει το εκάστοτε αφήγημα (οι μάγισσες πρέπει να καούν, οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν, οι Ινδιάνοι πρέπει να φύγουν από τη μέση, οι Ανεμβολίαστοι να εξαφανιστούν με κάποιον τρόπο γιατί μας χαλάνε το αφήγημα της μίας και μόνης επιστημονικής άποψης, οι Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ας πεθάνουν από την πείνα, αρκεί να μην υφίστανται υγειονομικοί που “δεν πιστεύουν στην Επιστήμη”).

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σαν παιδιά, στο λύκειο, όταν αποκτούσαμε πληροφόρηση για τις γνωστές θηριωδίες που έγιναν στην αιματοβαμμένη ιστορία της ανθρωπότητας με τους Ινδιάνους, τις μάγισσες, τους Εβραίους κλπ λέγαμε μέσα μας “πωπωω ρε φίλε, πόσο σκοτεινός ήταν ο κόσμος τότε; Μα πώς είναι δυνατόν να την πατήσουν όλοι οι άνθρωποι και να βαδίζουν προς τη λάθος κατεύθυνση, προς το άδικο, προς την παράνοια και το μαζικό έγκλημα; Τώρα όμως που ζούμε υπό το κράτος της Επιστήμης, του Ορθολογισμού, του Κράτους Δικαίου, των ίσων ευκαιριών, των φιλελευθέρων προοδευτικών κυβερνήσεων, που είναι υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, των προσφύγων κλπ, πιστεύω ότι έχουμε ξεμπερδέψει για πάντα από παρόμοια φαινόμενα μαζικής υστερίας, περιθωριοποίησης τεράστιων κοινωνικών ομάδων επειδή έχουν εναλλακτικές απόψεις για ένα θέμα κλπ”

Τελικά απ’ ο,τι όλα δείχνουν, όχι απλά δεν πήραμε κανένα μάθημα από την άκρως θλιβερή, θανατηφόρα και τραγελαφική μας ιστορία (αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι ολοι αυτοί οι διωγμοί είναι εντελώς παράλογοι και αστείοι. Ενώ θα μπορούσαν για πλάκα να έχουν αποφευχθεί. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Για κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, και εν προκειμένω όλα τα μέτρα για τον Γιοκα19, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κολλουσαμε όλοι τον ιό και θα αποκτούσαμε όλοι ταυτόχρονα φυσική ανοσία, όχι τώρα, που με πολίτες με 3-4 διαφορετικές υποστάσεις ανοσοποιητικών συστημάτων, δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί τείχος ανοσίας, κι όπως έχουμε πει πολλάκις, γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο έγιναν όλα αυτά, για να μπούμε σε φαύλο κύκλο κρουσμάτων-μετρων- και στο διαρκές ψευδοδίλημμα ή lockdown και οικονομική καταστροφή, ή QR code και καταστολή της ελευθερίας και όλων των ατομικών δικαιωμάτων) αλλά με πολλή ηλιθιότητα, αφέλεια και έλλειψη κριτικής σκέψης τα πιστεψαμε όλα:

ότι δήθεν οι ζάπλουτοι που μας κυβερνούν, αυτοί που υπέγραψαν μνημόνια για τη δική μας καταδίκη αλλά και των απογόνων μας, νοιάζονται ξαφνικά για το καλό μας (από εκεί ξεκίνησε η Ξαφνικίτιδα, και μετά εξελίχθηκε στους θανάτους των μπολιασμένων) και ακόμα και φανατισμό πολύ συχνά, όπως κάποτε που οι Ισπανοί αγράμματοι χωριάτες θα έλεγαν “κάψ’τε τις καψ’τε τις, είναι επικίνδυνες οι μάγισσες, είναι διαβόλισσες” ή οι Γερμανοί (πιο μορφωμένοι) πολίτες που έλεγαν “σκοτώστε τους Εβραίους! Οι Εβραίοι κυριαρχούν τον κόσμο και γι αυτό πρέπει να πεθάνουν όλοι” έτσι και τώρα έρχονται οι νυν υποτίθεται μορφωμένοι Νεοέλληνες που μπορεί να έχουν πάρει από 5 πτυχία ο καθένας αλλά στο τέλος της ημέρας να μην έχουν την παραμικρή ιδέα γιατί υπάρχουν σ αυτόν εδώ τον αλλόκοτο κόσμο, και να λένε “θάνατος στους Ανεμβολίαστους υγειονομικούς! Ακούς εκεί να μην πιστεύουν στην Επιστήμη! Γρήγορα να φύγουν απ’ αυτό τον κόσμο!! Ούτε μισθό να παίρνουν, ούτε να μπορούν να φύγουν από το Δημόσιο, ούτε υγειονομικη περίθαλψη να έχουν! Γιατί να έχουν υγειονομικη περίθαλψη; Να κολλήσουν τον ιό και να χρειαστεί να τους πληρώσουμε εμείς την εντατική τους; Όχι βέβαια! Να πεθάνουν της πείνας γιατί αυτό τους αξίζει! Και να μην τους απευθύνει κανείς το λόγο γιατί είναι επικίνδυνοι μόνο και μόνο που υπάρχουν ακόμα ανάμεσά μας!”

Τελικά το πλέον ξεκάθαρο στη συνείδησή μου είναι ότι κάποιοι Υπερνόες*3 γνωρίζοντας την πάντοτε ευάλωτη και πτωχή τω πνεύματι (με την κακή έννοια εδώ) ανθρώπινη κοινωνία, παίζουν παιχνίδια με τα μυαλά, τις ψυχές και τα σώματα των ανθρώπων, πηγαίνουν την Ανθρωπότητα όπου θέλουν στην κυριολεξία, και όταν τελειώσει ο χρόνος του εκάστοτε πειράματος τότε κρύβονται πάλι πίσω από την αυλαία της Ιστορίας, και ως δια μαγείας επιστρέφουμε ως κοινωνία στην κανονικότητα, ενώ υποτίθεται ότι πήραμε το μάθημά μας απο ο,τι έγινε πρόσφατα και είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι (πιστεύοντας υπερβολικά στον Δυτικό Πολιτισμό απ’ ο,τι πρέπει) ότι δεν θα ξαναφτάσει ποτέ η Ανθρωπότητα σε τέτοια αδιέξοδα, κάτι που τελικά απεδείχθη για μια ακόμα φορά φρούδα ελπίδα και μεταφυσική πίστη, ή μάλλον ψυχολογική πίστη! Και ο νοων νοήτω!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και του www.eiselixibooks.gr, της σελίδας στο fb Πνευματική Ψυχολογία και Μουσικός. Εmail επικοινωνίας [email protected]

*2 Κατά πλειοψηφία πάντα μιλάμε εδώ και χωρίς το συμπλεγματικό και τοξικό ύφος του Ελιτισμού.

Είναι αλήθεια όμως, τουλάχιστον για μένα προσωπικά που παρατηρώ την σκέψη, τις πράξεις και την πορεία της ελληνικής κοινωνίας εδώ και 20 χρόνια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κυριαρχεί παντού και σχεδόν σε κάθε σπίτι η ημιμάθεια, η αμάθεια, η ασχετοσύνη σε πολύ βασικά ζητήματα, τα συμπλέγματα, οι νευρώσεις, τα ανεπεξέργαστα τραύματα της παιδικής ηλικίας, η ανευθυνότητα, ο παλιμπαιδισμός, η ανωριμότητα, η επιπολαιότητα στις επιλογές ζωής, η ρηχότητα και ο υλισμός στη φιλοσοφία. Ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει όλα αυτά; Αφού εκ του μακρόθεν κανείς μπορεί να τα παρατηρήσει. Αρκεί να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και να έχει γερό στομάχι να δει κατάματα σε τι ασύλληπτο κατάντημα βρίσκεται η πατρίδα μας, εκ πάσης απόψεως.

*3 Άρχοντες κατά τους αρχαίους Γνωστικούς Χριστιανούς, ή όργανα του Διαβόλου κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία, ή Ερπετοειδείς Αννουνάκι και οι Βασιλικές Οικογένειες σύμφωνα με τον διασημότερο Συνωμοσιολόγο David Icke. Θα βρείτε τα 5 βιβλία του που κυκλοφορούν στην ελληνική γλώσσα από το www.eiselixibooks.gr

loading...