Φίλοι μου, λυπάμαι αλλά πρέπει να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.





Γεράσιμος Καλογεράκης *   

Όλοι βλέπουμε την αιματοχυσία που γίνεται στην Ουκρανία, φοβισμένα παιδικά ματάκια, κλαμένα να λένε «Μαμά δεν θέλω να πεθάνω» και σου ραγίζουν την καρδιά.  Γιατί αυτή η ανθρωποθυσία;

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ένας ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ εχθρός της Ρωσίας,  σφαγέας επί οχτώ έτη των ρωσόφωνων περιοχών της Ουκρανίας και η Δύση όχι μόνο αδιαφορούσε αλλά και ετοίμαζε την σημερινή σύγκρουση.

Η Δύση όταν ακούει Νεοναζί τρέχει να τον εξοντώσει, όπως έγινε με την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα όπου εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού έχουν κλειστεί στις φυλακές επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, όμως αυτό το πολιτικό ρεμάλι, ανησυχεί για την υγεία του Ζελένσκι του τηλεφωνεί και του στέλνει όπλα, και αυτό γιατί ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι εβραίος σαν τον σωτήρα του κόσμου.

Η κακή Ρωσία και ο εγκληματίας Πούτιν, πολεμάει την αγία Δύση, την Δημοκρατική Δύση, την φιλάνθρωπη Δύση, την πονόψυχη Δύση, την Ειρηνική Δύση, την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Δύση η οποία ΜΟΝΟ αυτή χρησιμοποίησε δύο ατομικές βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας όπου 90.000 και 166.000 άτομα αντίστοιχα πέθαναν με φριχτό θάνατο και ουδέποτε καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Δύση αυτή η κοινωνία αγγέλων μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου έχει ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ σε 65  χώρες και τις ρήμαξε. Θυμάστε τίποτε;

Εάν χάσει η Ρωσία σε αυτή την αναμέτρηση, την επομένη ημέρα η ανθρωπότητα θα γνωρίσει την σκληρότερη δικτατορία της Νέας Τάξεως η οποία είναι πανέτοιμη.

Ο Πούτιν έχει πει ότι «Η Νέα Τάξη δεν θα περάσει από την Ρωσία», και δεν είναι τρελός, όπως τον παρουσιάζουν, τον έσπρωξε σκόπιμα στα άκρα η Δύση με τον Ζελένσκι.

Είναι η πρώτη σύγκρουση της Νέας Τάξεως με την Ρωσία.

Λυπάμαι για τον κοσμάκη που σκοτώθηκε, που ξεσπιτώθηκε, για τις καταστροφές που έγιναν και εύχομαι η πονόψυχη Δύση της δικτατορίας του Κορωνοϊού να συνέλθει, πριν είναι αργά για την ανθρωπότητα.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...