Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ)…ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ…

Η Ελληνική Επανάσταση δεν είναι μια ακόμη έγχρωμη- πολύχρωμη ”επανάσταση” αλλά Επανάσταση. ”Η επανάσταση απήλλαξε τον ελληνικό λαό από τον τουρκικό ζυγόν και εν μέρει από τον φεουδαρχισμό”.

 Η έγχρωμη επανάσταση στην τ. Ουκρανία ποιό προδευτικό κοινωνικό μετασχηματισμό επιδίωξε;; Πρόταγμα της να διασωθεί η ελίτ και η ντόπια ολιγαρχία και να γίνει ένα άνοιγμα για υπερκέρδη στον μεγαλύτερο κεφαλαιοκρατικό μηχανισμό της Ευρώπης την ΕΕ και να υποταχθεί ολοκληρωτικά η χώρα στη μεγαλύτερη αυτοκρατορία του πολέμου το ΝΑΤΟ.

Ο ουκρανικός λαός χρησιμοποιείται από τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες και το ΝΑΤΟ ως τροφή για τα κανόνια και καθώς το απολυταρχικό φιλο-ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου καταρρέει, οι κορυφαίοι πολιτικοί της Ουκρανίας έχουν εγκαταλείψει τη χώρα στο προετοιμασμένο ξένο «καταφύγιο» τους που χρηματοδοτείται από το Βαθύ Κράτος!

Οι Ρώσοι φτάνουν και οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το πλοίο :

Zelensky V.A. – Γονείς, συγγενείς του Zelensky και της συζύγου του διέφυγαν στο εξωτερικό.

Poroshenko P.A. – μόνο σε μετρητά περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται σε ξένους λογαριασμούς. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Kuchma L.D., γαμπρός του Kuchma Pinchuk V.M. – περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται σε ξένους λογαριασμούς στην Ιταλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. 

Όλοι οι συγγενείς και ο ίδιος ο Pinchuk διέφυγαν στο εξωτερικό.

Avakov A.B. – περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται σε άλλες χώρες. Όλοι οι συγγενείς μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό.

Yermak A.B., Προϊστάμενος του Γραφείου του Προέδρου. Περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια βρίσκονται σε ξένους λογαριασμούς. Η οικογένεια βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...