ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.





Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης    *    

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

· Με τα γεγονότα της Ουκρανίας απεδείχθη περίτρανα ότι, ΕΕ (πλην Γαλλίας) είναι προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Που μεταβιβάζει τις εντολές των ΗΠΑ στις χώρες μέλη της. Τα προτεκτοράτα της ΕΕ ή τις αποικίες της (πχ εμείς οι «εκτός» μνημονίων από το 2018, συνημμένα).

· Ήταν επίσης από πολύ παλιά γνωστό, ότι η διοίκηση του ΝΑΤΟ, νυν από τον γνωστό μαϊντανό Στόλτενμπεργκ ήταν σκέτη Αμερικανική.

· Στο πλαίσιο αυτό είναι να λυπάται κανείς ή να διασκεδάζει με τα πειθήνια όργανα των ΗΠΑ στην ΕΕ. Τον Σολτς, την νεαρή ΥΠΕΞ του, τον αχαρακτήριστο ΥΠΕΞ της ΕΕ τον Μπορέλ, τον Μισέλ «μας» και την Ούρσουλα «μας», σχεδόν όλο το Ευρωκοινοβούλιο κτλ.

· Δεν μπορούμε όμως να διασκεδάζουμε για τις εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων τις υστερικές πολεμοχαρείς αντιδράσεις του Κυριάκου εναντίον της Ρωσίας και να σιωπούμε

· Γιατί όπως είπε ο πρόγονος μας Σοφοκλής:

“Αιδώς γάρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί, η γάρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος (η εντροπή-αβρότητα βέβαια εις τα κακά σε τίποτα δεν ωφελεί, διότι η σιωπή στον λαλούντα-τα κακά-είναι σύμμαχος)”

· Που στα πλαίσια μας ως μέλους του ΝΑΤΟ, ως μέλους της ΕΕ του προτεκτοράτου των ΗΠΑ, δεν ήταν ανάγκη να «κηρύξει» πολύ «έξυπνα» κατά Γκουαϊδό τρόπο (λυπούμαι κύριοι της ΝΔ που το γράφω αλλά η συμπεριφορά του αυτή είναι) τον πόλεμο με καλάσνικοφ κτλ, εναντίον της Ρωσίας. Και με «έξυπνες» δηλώσεις εναντίον της Ρωσίας.

· Δεν μπορεί κανείς παρά να θαυμάσει την αντίδραση του Ισραήλ που προσπαθεί να βρεθεί πολιτική ορθή και όχι του great reset του Κυριάκου, λύση.

· Βλακώδης επίσης η επίθεση εναντίον της τουρκίας επειδή δεν φέρεται έξαλλα και με πολεμοχαρή τρόπο εναντίον της Ρωσίας. Γιατί όπως είπε ο Κάτων:

“Τον οργιζόμενον (ενόμιζε) του μαινομένου χρόνω διαφέρειν (Ο οργισμένος από τον τρελλό-τον μαινόμενο-μόνον ως προς τη χρονική διάρκεια διαφέρει)”

· Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί η έλλειψη κάθε σοβαρότητας από τον κ. Μητσοτάκη. Που εν τη υστερία του δεν έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει πιθανότητα ακόμα και για πυρηνικό πόλεμο.

· Ούτε βέβαια έχει αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης (ή μήπως το είχε αντιληφθεί και το γνώριζε) ότι η Ουκρανία με τους ΝΑΖΙ της και τον Ζελένσκι της, είχε προοριστεί ως λέγεται στα πλαίσια του great reset του Κυριάκου.

· Να φτιάξει πυρηνικά όπλα (είχε ως λέγεται την τεχνολογία, εξ ου και οι Ρώσοι ως πρώτον μέλημα τους είχαν την κατάληψη των πυρηνικών εργοστασίων) για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του Ρωσικού λαού.

· Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ, το συμφέρον της πατρίδας μας αλλά και του κόμματος σας απαιτούν την άμεση αντικατάσταση του δυστυχώς αποδειχθέντα επικίνδυνου για την πατρίδα μας, κ. Μητσοτάκη.

· Με έναν από τους σοβαρούς πολιτικούς του κόμματος σας. Που να γνωρίζει, στα πλαίσια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να φέρεται Ελληνικά και όχι ως έξαλλο πειθήνιο όργανο.

· Το ίδιο απαιτεί και ενεργειακή σωτηρία της πατρίδας μας που κινδυνεύει από την έξαλλη πράσινη υστερία του κ. Μητσοτάκη, για τον Ελληνικό λιγνίτη.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...